Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Engelenkampstraat 67, Sittard Verkocht

verkocht

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1931
woonoppervlakte87 m2
perceeloppervlakte141 m2
inhoud572 m3
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Een bedrijfspand met zelfstandige, gestoffeerde, ruime bovenwoning in het hartje centrum van Sittard. Het pand is in zijn geheel gerenoveerd in 1987 en verkeert in goede staat.
Het pand is een uitstekend beleggingspand, huurderving van het ruime appartement en de bedrijfsruimte met de kelderruimtes. Het appartement is momenteel verhuurd.

De voorgevel is gelegen aan de Engelenkampstraat, een mooie brede straat waar vele kantoren c.q. bedrijfspanden zijn gesitueerd. De achterzijde van het pand is bereikbaar via de Sjiefbaan.
Hier ligt de royale garage, die de patiotuin omsluit en is tevens de zelfstandige entree van de bovenwoning. 
De patio, groot circa 4,7 x 8,8 m2, is op het zuiden gericht. Vanuit de patio zijn de kelderruimtes eveneens bereikbaar.
 
Het pand is gebouwd in 1931 en heeft 4 bouwlagen, de kelder, begane grond, eerste en tweede verdieping. De kozijnen van de voorgevel zijn van aluminium met isolerende beglazing en met rolluiken.
De kozijnen van de achtergevel zijn van hout met isolerende beglazing, met uitzondering van 2 kozijnen welke enkelvoudige beglazing hebben.

De kelder is vanuit de begane grond en een overdekte buitenruimte bereikbaar. Er bevinden zich 2 ruimtes met een aparte CV-ketel, eigendom.
 
Op de begane grond bevindt zich de bedrijfsruimte. De ruimte heeft veel lichtinval door de grote pui in de voorgevel. 

De begane grond heeft eveneens een aparte Nefit CV-ketel uit 2009. Er is toilet en een pantry aanwezig. 

Via de trap en/of traplift is het ruime appartement bereikbaar. De traplift gaat eveneens naar de 2de verdieping. 
De W- en E-installaties van de bedrijfsruimte en het appartement zijn gescheiden en hebben dus ook apart meters.

Op de 1ste verdieping bevinden zich de overloop, de meterkast en het toilet. Vanuit de overloop is de woonkamer met de open keuken bereikbaar.
In zowel de voor- als de achtergevel zijn mooie grote raampartijen aanwezig, zodat het comfortabele woonruimtes zijn.

Op de 2de verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met eveneens een grote raampartij.
De badkamer met ligbad, toilet en vaste wastafel, een wasruimte en een inbouwkast. De Nefit CV-ketel is gehuurd.

 • Inhoud bedrijfspand met bovenwoning 572 m3.
 • Inhoud garage 90 m3. 
 • Vloeroppervlakte kelder is circa 39 m2.
 • Vloeroppervlakte bedrijfsruimte circa 41 m2.
 • Woonoppervlakte appartement, 1ste en 2de verdieping totaal 87 m2.

 

Indeling

Kelder 

 • De kelder is onderverdeeld in twee ruimtes, afmetingen circa 4,25 x 4,45 m2 per ruimte, totaal vloeroppervlakte circa 39 m2. De vloeren zijn van beton, de wanden zijn afgewerkt met houten wandpanelen en het plafond is voorzien van kunststof schroten. De kelder is via de bedrijfsruimte en via de patio te bereiken. In de kelderruimtes bevindt zich de CV-ketel van deze bouwlaag, de watermeter en de alarminstallatie. 

Begane grond

 • Bedrijfsruimte, afmetingen circa 41 m². De ondervloeren zijn deels beton en deels hout en zijn afgedekt met vloerbedekking. Tevens is er een meterkast, een toilet en een pantry.
 • Pantry, afmetingen circa 4,3 m2. Hier bevindt zich een klein aanrechtblok met een aparte boiler, Daalderop. 
 • In de verkeersruimte hangt de Nefit CV-ketel (eigendom) voor de begane grond. De vloer is voorzien van novilon en de wanden zijn gestukadoord. 
 • Patiotuin, afmetingen circa 41 m2. De patio is volledig betegeld/beklinkerd en biedt toegang naar de ruime garage.
 • Garage, afmetingen circa 6,7 x 4,4 m2. De royale garage is voorzien van een elektrische bedienbare segmentpoort en aparte loopdeur. De garage is voorzien van elektriciteit en gootsteen. Aan de achterzijde/straatzijde hangt een intercom. Via de garage is er toegang tot het appartement. De vloer is van beton, de wanden zijn schoon metselwerk en het dak bestaat uit een houten balklaag.

Eerste verdieping

 • Hal, afmetingen circa 5 m2. Hier bevindt zich de meterkast, toiletruimte en biedt toegang naar de keuken en de woonkamer. De vloer is voorzien van laminaat.
 • Open keuken, afmetingen circa 8 m2. De keuken is uitgerust met een gasfornuis, wasemkap, elektrische oven en koelkast. De vloer is voorzien van laminaat welke doorloopt naar de woonkamer.
 • Woonkamer, afmetingen circa 18 m2. Ruime kamer met een groot raam, hetgeen voor veel lichtinval zorgt en voorzien is van een rolluik. 


Tweede verdieping

 • Slaapkamer, afmetingen circa 18,5 m2. Vloer is voorzien van laminaat en de wanden zijn behangen met vinyl behang. Het plafond is voorzien van kunststof schroten. Raam is eveneens voorzien van rolluik.
 • Badkamer, afmetingen circa 6 m2. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en vaste wastafel. De vloer en de wanden zijn volledig betegeld en het plafond is voorzien van kunststof schroten. 
 • Wasruimte, afmetingen circa 3,5 m2. In deze ruimte bevindt de gehuurde Nefit CV-ketel van Nefit en de aansluiting van de wasautomaat. De wanden zijn halfhoog betegeld en het plafond is voorzien van kunststof schrotenplafond.
meer