Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Engelenkampstraat 67, Sittard

prijs op aanvraag

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1931
perceeloppervlakte141 m2
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Ruime bedrijfsruimte met pantry in het hartje centrum van Sittard. 

De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond aan de Engelenkampstraat, een mooie brede straat waar vele kantoren c.q. bedrijfspanden zijn gesitueerd. De ruimte heeft veel lichtinval door de grote pui in de voorgevel. 

De kelder is vanuit de begane grond en een overdekte buitenruimte bereikbaar. Er bevinden zich 2 ruimtes met een aparte CV-ketel, eigendom.
 
De begane grond heeft eveneens een aparte Nefit CV-ketel uit 2009. Er is toilet en een pantry aanwezig. 

De W- en E-installaties van de bedrijfsruimte en het bovenliggende (verhuurde) appartement zijn gescheiden en hebben dus ook apart meters.

  • Vloeroppervlakte kelder is circa 39 m2
  • Vloeroppervlakte bedrijfsruimte circa 41 m2

Indeling

Kelder 

  • De kelder is onderverdeeld in twee ruimtes, afmetingen circa 4,25 x 4,45 m2 per ruimte, totaal vloeroppervlakte circa 39 m2. De vloeren zijn van beton, de wanden zijn afgewerkt met houten wandpanelen en het plafond is voorzien van kunststof schroten. De kelder is via de bedrijfsruimte en via de patio te bereiken. In de kelderruimtes bevindt zich de CV-ketel van deze bouwlaag, de watermeter en de alarminstallatie. 

Begane grond

  • Bedrijfsruimte, afmetingen circa 41 m². De ondervloeren zijn deels beton en deels hout en zijn afgedekt met vloerbedekking. Tevens is er een meterkast, een toilet en een pantry.
  • Pantry, afmetingen circa 4,3 m2. Hier bevindt zich een klein aanrechtblok met een aparte boiler, Daalderop. 
  • In de verkeersruimte hangt de Nefit CV-ketel (eigendom) voor de begane grond. De vloer is voorzien van novilon en de wanden zijn gestukadoord. 

 

meer