Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Voorstad 1, Sittard

prijs op aanvraag

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1680
energielabelG
perceeloppervlakte118 m2
locatiecentrum Sittard
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Winkelruimte met achtergelegen opslagruimte te huur in hartje centrum van Sittard.

Dit mooie karakteristieke hoekpand uit 1680 ligt aan het begin van de Voorstad te Sittard. Deze uitstekende locatie in het stadscentrum van Sittard vormt de aansluiting van het winkelgebied Brandstraat en Limbrichterstraat. Tevens vormt het pand een verbinding richting het nieuwbouwproject ‘De Ligne’ en het voormalig Bisschoppelijk College gebouw, dat medio 2019 in gebruik genomen zal worden als Grand Hotel.

De begane grond beschikt over de bestemming detailhandel. Dit commerciële oppervlak, van circa 90m2, is uitermate geschikt als winkel met achtergelegen opslagruimte. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de begane grond in te richten tot een daghorecazaak. De hoekoriëntatie van het pand aan de Voorstad 1, in combinatie met de omliggende hotel-, school- en winkelfaciliteiten bieden een ruime en constante stroom van voorbijgangers aan.

De hoofdentree is gelegen aan de Voorstad. Daarnaast is er ook aan de zijgevel een mogelijkheid tot entree, gelegen aan de Haspelsestraat. Deze zij-ingang is momenteel niet in gebruik. De huidige begane grond bestaat uit drie ruimtes, die verbonden worden met een centrale gang. Deze hal biedt tevens toegang tot de gewelfde kelder. De twee voorste ruimten zijn momenteel ingericht als modewinkel met pasruimte. Het achterste deel fungeert als opslag en kantoor.

Indeling

Een gewelfde kelder, deze is bereikbaar via de hal achter de winkel. De kelder is geschikt als berging c.q. wijnkelder.

De begane grond bestaat geheel uit commerciële ruimten. In de commerciële ruimte aan de voorzijde bevindt zich de toegang naar de achtergelegen kantoorruimte. Hier bevindt zich een recht keukenblok en een apart toilet. Hier hangt ook de Nefit CV-ketel welke eigendom is. 

Bijzonderheden

  • Oppervlakte commerciële ruimte totaal circa 93 m2
  • De kozijnen op de begane grond zijn voorzien van rolluiken en markiezen
  • Onderdeel van woon-werk/beleggingsobject

 

 

meer