Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Haspelsestraat 4 A, Sittard

prijs op aanvraag

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1680
energielabelG
perceeloppervlakte151 m2
locatieStadscentrum Sittard
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Winkelruimte met achtergelegen pantry te huur in hartje centrum van Sittard.

Dit mooie karakteristieke pand uit 1680 ligt aan de Haspelsestraat 4 en 4a te Sittard. Deze uitstekende locatie in het stadscentrum van Sittard vormt de aansluiting van het winkelgebied Brandstraat en Limbrichterstraat. Tevens vormt het pand een verbinding richting het nieuwbouwproject ‘De Ligne’ en het voormalig Bisschoppelijk College gebouw, dat medio 2019 in gebruik genomen zal worden als Grand Hotel.

De begane grond beschikt over de bestemming detailhandel. Dit commerciële oppervlak, van circa 50m2, is uitermate geschikt als winkel met achtergelegen keuken en toilet. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de begane grond in te richten tot een daghorecazaak. De lange oriëntatie van het pand aan de Haspelsestraat, in combinatie met de omliggende hotel-, school- en winkelfaciliteiten bieden een ruime en constante stroom van voorbijgangers aan. Ook de bijbehorende tuin kan ingericht worden als buitenterras.

De hoofdentree van de begane grond is gelegen aan de Haspelsestraat 4a. Deze ingang is gelegen in het midden van de voorgevel en biedt toegang tot een zeer riante commerciële ruimte. Achter deze ruimte is een apart toilet en keuken gesitueerd. Achter de keuken is er toegang tot de kelder en de tuin.  

Indeling

De gewelfde provisiekelder is bereikbaar vanuit de hal achter in het winkelgedeelte en de bijbehorende pantry. Deze kelder biedt ruime mogelijkheid tot berging.    

De begane grond is opgedeeld in een riante commerciële ruimte met een grote open haard, hal met apart toilet en een keuken. In deze ruimte hangt ook de Nefit CV-ketel, welke in eigendom is. 

De buitenruimte is bereikbaar via de hal van de commerciële ruimte op de begane grond.

Bijzonderheden

  • Oppervlakte commerciële ruimte totaal circa 93 m2
  • CV-ketel begane grond, in eigendom
  • Pand is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met voorzetramen en enkele beglazing
  • Onderdeel van woon-werk/beleggingsobject
meer