Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Op de Kollenberg 19, Sittard Verkocht

verkocht

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1953
energielabelF
woonoppervlakte181 m2
perceeloppervlakte2327 m2
inhoud746 m3
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Deze ruime villa met oprijlaan is vrij gelegen in het oudste gedeelte van de villawijk de Kollenberg. In dit gedeelte van de Kollenberg zijn de landhuizen c.q. villa’s gebouwd op ruime percelen. De woning is gebouwd in 1953 op een ruim kavel en is gelegen op steenworp afstand van het aangrenzende groengebied en het centrum van Sittard.

De villa is traditioneel gebouwd op een ruim perceel, de gevels zijn van metselwerk, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en een zadeldak. De gevels zijn wit geschilderd en het dak is in 2006 vernieuwd met bitumineuze dakbedekking. Het schilderwerk van de kozijnen en de gevels verkeert in goede staat. De woning bestaat uit 3 bouwlagen: de kelder, de begane grond en de eerste verdieping. De vloeren zijn van beton. 

De kelder is opgedeeld in 3 ruimtes, waarvan in een ruimte de standplaats is van de boiler en de CV-ketel. De CV-ketel van Nefit is eigendom en is uit 2002. De royale inpandige garage biedt naast stalling voor minstens twee personenauto’s nog ruim de mogelijkheid tot berging. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare segmentpoort uit 2002 (breed 3,6 meter). 

De begane grond is opgedeeld in een entree met meterkast en garderobe, royale centrale hal met de trap naar de eerste verdieping, toiletruimte met staand toilet en fontein, de woon- en eetkamer met open haard, een dichte keuken en een bijkeuken. Vanuit de hal is de inpandige garage/kelder, de woon- en eetkamer en de keuken te bereiken. De woonkamer is naar het centrum van Sittard georienteerd. De vele raampartijen en het prachtige uitzicht maakt de woonkamer bijzonder. Vanuit de eetkamer is het aangrenzende terras bereikbaar. De woonkamer is voorzien van airconditioning. De keuken en bijkeuken grenzen aan de tuin aan de achterzijde met een riant overdekt terras.

De eerste verdieping is bereikbaar via de trap in de centrale hal en is opgedeeld in een overloop, 5 slaapkamers, een ruime badkamer en een aparte toiletruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en een badmeubel. Twee slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, waarvan 1 slaapkamer een balkon heeft. De hoofdslaapkamer is voorzien van airconditioning.

De sfeervolle tuin met diverse terrassen ligt rondom de woning en heeft een royaal, zonnig en overdekt terras gelegen op het zuidoosten. Dit terras is toegankelijk via de bijkeuken en heeft een sfeervolle buitenhaard. 

Bijzonderheden: 
Gebruiksoppervlakte wonen circa 181 m2
Kelder vloeroppervlakte circa 24 m2
Garage vloeroppervlakte circa 53 m2
Inhoud woning circa 746 m3
Woonkamer en hoofdslaapkamer zijn voorzien van airconditioning
De Nefit CV-ketel uit 2002 is in eigendom
Voorlopig energielabel F

Indeling


Kelder, oppervlakte circa 82 m2

 • Kelderruimte 1, afmetingen 4,1 x 3,3 m2.
 • Kelderruimte 2, afmetingen 3,3 x 3,3 m2. In deze ruimte hangt de boiler en de CV-ketel.
 • Garage, vloeroppervlakte circa 53 m2.

Begane grond, oppervlakte circa 99 m2

 • Entree, afmetingen circa 1,4 x 2,3 m2. De vloer is betegeld en de wanden zijn behangen. Hier bevindt zich de meterkast en de garderobe. 
 • Centrale hal, afmetingen circa 3,2 x 3,3 m2. De vloer is betegeld en de wanden zijn behangen. De hal biedt toegang naar de keuken, de woon-/eetkamer en het toilet. 
 • Toiletruimte, afmetingen circa 1,8 x 1,4 m2. De wanden zijn grotendeels betegeld met staand toilet en fontein. 
 • Woonkamer met erker, afmetingen woonkamer circa 7,5 x 4 m2, afmetingen erker circa 3,1 x 1,2 m. In de woonkamer is voorzien van een open haard en een airconditioning.
 • Eetkamer, afmetingen circa 3,1 x 7,2 m2. 
 • Keuken, afmetingen circa 3,3 x 3,3 m2. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, afwasmachine en een koelkast. De vloeren van zowel de bijkeuken als de keuken is belegd met dubbelhard gebakken tegels.
 • Bijkeuken, afmetingen circa 3,1 x 2,3 m2. 
 • Overdekt terras, afmetingen circa 8 x 4 m2. Georiënteerd op het zuidoosten en is recent voorzien van grote antracieten tegels.

Eerste verdieping, oppervlakte circa 82 m2

 • Overloop met daglichttoetreding. De overloop biedt toegang tot de slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. 
 • Hoofdslaapkamer, afmetingen circa 4,4 x 4,1 m2. Deze slaapkamer is voorzien van airconditioning. 
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3 x 4,1 m. 
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3,1 x 4,1 m2. De slaapkamer heeft 2 ingebouwde muurkasten en toegang naar het balkon.
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3,1 x 2,3 m2. De slaapkamer heeft 2 ingebouwde muurkasten.
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3,3 x 2,3 m2. 
 • Badkamer, afmetingen circa 3 x 2,3 m2. De wanden en de vloer zijn volledig betegeld. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche en een badmeubel. 
 • Toiletruimte, afmetingen circa 1,8 x 1 m2. De vloer en de wanden zijn volledig betegeld en is voorzien van staand toilet en fontein. 
meer