Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Sittarderweg 39, Munstergeleen Verkocht

verkocht

eigenschappen

Munstergeleen, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1972
energielabelA
woonoppervlakte254 m2
perceeloppervlakte4200 m2
inhoud1160 m3
aanvaardingIn overleg

omschrijving

De ruime villa, op riant kavel, is gebouwd in 1972. De woning is gelegen aan de Sittarderweg 39 te Munstergeleen. Het pand is gelegen op loopafstand van het lokale centrum. De woning ligt ruim boven het straatniveau, waardoor er een mooi overzichtelijk uitzicht is over de voorgelegen bebouwing en het groen. De zij- en achtertuin ligt gelijk aan het niveau van de begane grond. De royale achtertuin (ruim 4000 m2) biedt zeer veel privacy. Vanuit vrijwel elke woonruimte is er zicht op de tuin. Door de grote gevelopeningen is er veel daglicht in de villa, dat voor een fantastische, landelijke leefomgeving zorgt.

De voorgevel is opgetrokken uit geel metselwerk, zadeldak met pannen en houten/kunststof/aluminium kozijnen. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing HR++. Tevens is het pand voorzien van spouwmuurisolatie en is het dak geïsoleerd. Daarnaast bevat de woning een ruime oprit, die toegang biedt tot de garage in de kelder.  

De woning bestaat uit 3 ruime bouwlagen: de kelder, begane grond en de eerste verdieping. De hoger gelegen entree biedt toegang tot de centrale hal op de begane grond. Vanuit de centrale hal is ook de kelder toegankelijk. Deze kelder bevat een ruime garage met elektrisch bedienbare segmentpoort. De garage biedt plaats aan 2 parkeerplaatsen. Daarnaast is er een wijnkelder, wasruimte en  grote bergruimtes aanwezig. Deze kunnen ook als speel- / discoruimte gebruikt worden.

De ruime begane grond bevat de hal met toilet en garderobe, woonkamer met gashaard, eetkamer, keuken en serre. Daarnaast is er op deze bouwlaag een extra kamer die gebruikt kan worden als studeerkamer of slaapkamer. De vloer is voorzien van marmeren laperto stroken. De serre is geschakeld aan de keuken en biedt daarmee veel extra daglicht door met name het glazen dak. Daarnaast is de serre voorzien van vloerverwarming, een gashaard,  airconditioning en screens. De serre is volledig geïsoleerd en is een volwaardige woonruimte. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval over de gehele begane grond.

Op de eerste verdieping ligt de hoofdslaapkamer met en suite badkamer. Deze badkamer bevat een bad met douche, toilet en wastafel. Tevens bevinden er zich op deze verdieping nog drie slaapkamers en een studeerkamer met zicht op de woonkamer middels de vide. Een van de slaapkamers heeft tevens een inloopbadkamer met douche en wastafel.

De achtertuin heeft een groot overdekt terras, een spiegelvijver en royale tuin met aangrenzende fruitgaard. De tuin is toegankelijk vanuit de serre, de extra slaapkamer op de begane grond, de eetkamer en de keuken. Daarnaast is de achtertuin ook bereikbaar via een hek aan zowel de linker zijgevel als aan de rechter zijgevel. De tuin is geheel omsloten, biedt veel privacy en is georiënteerd op het noordwesten. 

Bijzonderheden: 
Instapklaar op royaal kavel (4200 m2)
Hoogwaardige afwerking zowel interieur als exterieur
Woonoppervlakte totaal circa 254 m2
Inhoud woning totaal circa 1160 m3
Spouwmuur en dak zijn geïsoleerd
Warmtepomp met boiler voor zowel verwarming als warmwater voorziening

 

Indeling


Kelder oppervlakte circa 120 m2

 • Kelderruimte 1, afmetingen circa 5,2 x 5,1 m2.
 • Kelderruimte 2, afmetingen circa 2,2 x 4 m2. Hier is de standplaats van de warmtepomp.
 • Kelderruimte 3, afmetingen circa 3,4 x 4 m2.
 • Kelderruimte 4, afmetingen circa 3,4 x 3 m2.
 • Kelderruimte 5, afmetingen circa 5,5 x 4 m2. Deze ruimte biedt toegang naar een wijnkelder.
 • Garage, afmetingen circa 5,6 x 5,1 m2. De garage biedt stalling voor 2 personenauto’s.


Begane grond oppervlakte circa 142 m2

 • Centrale hal met garderobe en meterkast, afmetingen circa 7,1 x 1,9 m2. Biedt toegang naar een slaap-/werkkamer, een toiletruimte, de woonkamer, de eetkamer, de open keuken en de kelder met garage.
 • Slaap-/studeerkamer, afmetingen circa 3,5 x 4 m2. 
 • Toiletruimte, afmetingen circa 1,1 x 1,3 m2. De wanden zijn deels betegeld. De vloer is belegd met een zwart granieten vloertegel. De ruimte is voorzien van een toilet en een fontein.
 • Woonkamer met gashaard, afmetingen woonkamer circa 9,5 x 4,3 m2. De vloer is belegd met vloerbedekking.
 • Eetkamer, afmetingen circa 3 x 4,3 m2.  
 • Open keuken, afmetingen circa 5,6 x 5,5 m2. De keuken is voorzien van keramische kookplaat met een gaswokpit, afzuigkap, steamer, elektrische oven, vaatwasser en een koelkast met diepvries. 
 • Serre, afmetingen circa 3,5 x 5,3 m2. Voorzien van gashaard en airconditioning.
 • Overdekt terras, afmetingen circa 3,5 x 6,2 m2.

De gehele begane grondvloer, met uitzondering van de hoger gelegen woonkamer en de toiletruimte, is belegd met marmeren laperto stroken.


Eerste verdieping oppervlakte circa 123 m2

 • Royale overloop, afmetingen 2,2 x 4,1. De overloop biedt toegang tot de slaapkamers, de studeerkamer en de badkamer.
 • Hoofdslaapkamer met badkamer en suite, afmetingen circa 5,4 x 5,5 m2. 
 • Badkamer, afmetingen circa 2,2 x 3 m2. De wanden zijn grotendeels betegeld. De vloer is volledig betegeld met een zwart granieten vloertegel. De badkamer is voorzien van een bad met douche, wastafel en een toilet. 
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3,2 x 3,9 m2. Deze kamer is voorzien van een wastafel.
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3,2 x 3 m2. Deze kamer is voorzien van een wastafel.
 • Slaapkamer, afmetingen circa 5,5 x 4 m2. Deze slaapkamer heeft een inloopbadkamer met een douche en wastafelmeubel. De vloer van het slaapkamergedeelte is voorzien van vloerbedekking.
 • Studeerkamer, afmetingen circa 4 x 3,3 m2. De studeerkamer heeft zicht op de woonkamer en straat middels de vide.

De gehele verdiepingsvloer, met uitzondering van de badkamers, is voorzien van vloerbedekking.

meer