Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Bernhardlaan 11, Sittard Verkocht

verkocht

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1953
woonoppervlakte81 m2
perceeloppervlakte434 m2
inhoud285 m3
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Algemene informatie
Deze duplexwoning aan de Bernhardlaan 11 is gelegen in de Sittardse wijk Kollenberg-Park Leyenbroek. Deze rustige en groene woonomgeving bevindt zich nabij het stadspark en op loopafstand van het centrum van Sittard. De bovenwoning heeft een tuin en een ruime kelder. 

Bouw
De bovenwoning is onderdeel van een duplexwoning welke is gebouwd in 1953. De gevels zijn voorzien van metselwerk en het dak is belegd met dakpannen. In de gevel zijn enkele voegreparaties uitgevoerd ten behoeve van zettingen. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing, met uitzondering van het badkamerraam. De woning is gerenoveerd in 2004. Tijdens deze renovatie zijn de badkamer en de keuken vernieuwd. Daarnaast is er in de kelder een badkamer toegevoegd. Er zijn 4 bouwlagen, de kelder, de begane grond, de 1ste verdieping en de zolder welke bereikbaar is via een vlizotrap.

Kelder
De kelder is bereikbaar vanuit de trap in de hal. Daarnaast is de kelder ook rechtstreeks vanuit buiten te bereiken, middels de buitentrap aan de zijgevel. Hierdoor is de kelder ook vanuit de tuin snel toegankelijk. De kelder biedt een ruime mogelijkheid tot berging en bestaat uit drie vertrekken. Het eerste vertrek bevat de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Vanuit deze ruimte is de provisiekelder bereikbaar. Via de geschakelde gang is de derde kelderruimte bereikbaar. Deze bevat daglicht via de dubbele kozijnen met daar achter de koekoek. De gehele keldervloer is voorzien van vloertegels. Tevens heeft de kelder een extra badkamer voorzien van douche, wastafel en hangend toilet. Deze badkamer is volledig betegeld. 

Begane grond
De duplexwoning is toegankelijk vanuit de begane grond. Via de voordeur is de hal met meterkast en garderobe bereikbaar. Deze hal bevat de trap naar de kelder en de eerste verdieping. Op deze eerste verdieping bevindt zich de woonruimtes. Het trappenhuis is voorzien van een raam met het orginele glas-in-lood. De vloer van de hal is belegd met laminaat. 

Eerste verdieping
De eerste verdieping bevat een centrale gang aan welke alle leefruimten verbonden zijn. Aan de voorzijde van de woning zijn de keuken en de woonkamer gesitueerd. De keuken is ruim en bevat een muuropstelling met aanrechtblad en bovenkasten. De keuken is voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en een oven. De vloer is afgewerkt met pvc-vloerbedekking. De woonkamer bevat een groot raampartij dat uitzicht biedt over de Bernhardlaan en de aangrenzende voortuinen. Deze woonkamer bevat veel daglicht en is voorzien van een elektrisch rolluik. De vloer is voorzien van laminaat. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de badkamer en slaapkamers. De slaapkamers zijn beide groot genoeg als tweepersoonskamer. Beide slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer. De grootste slaapkamer, grenzend aan de badkamer, beschikt over een klein balkon. De badkamer is in 2004 vernieuwd en is voorzien van een douche, ligbad, handdoekradiator, toilet en een wastafel. De badkamer is volledig betegeld. 

Zolder
Via de vlizotrap in de gang van de eerste verdieping is de zolder bereikbaar. De zolder is de standplaats van de Remeha CV-ketel uit 2010. Deze cv-ketel is in eigendom. Tevens is deze zolder deels voorzien van een houten loopvloer. Hierdoor is de zolder geschikt als extra bergruimte. 

Tuin
Het perceel waarop deze duplexwoning is gesitueerd bevat een looppad dat door zowel de benedenwoning als de bovenwoning gebruikt mag worden. De voordeur van de bovenwoning bevindt zich aan de voorzijde van het pand. De ingang van de benedenwoning is geschakeld aan dit looppad aan de zijgevel. Echter, elk appartement beschikt over een eigen voor- en achtertuin. De voortuin is in 2019 gerenoveerd en voorzien van een aaneengesloten grasmat. Hierdoor is er geen ‘fysieke grens’ aanwezig in de voortuin. Via het looppad aan de zijgevel is de achtertuin bereikbaar. De achtertuinen zijn wel van elkaar gescheiden. De achtertuin behorende bij huisnummer 11 is circa 70 m2 en georiënteerd op het zuiden. Deze tuin is vrijwel volledig voorzien van klinkers. Daarnaast bevat de tuin een houten tuinhuis met fietsenhok. De tuin bevat vanwege de hoge robuuste taxushagen en de verdiepte ligging veel privacy. 


Bijzonderheden 

 • Gelegen nabij het stadspark en het centrum van Sittard
 • Prettige en rustige leefomgeving
 • Woning beschikt over eigen tuin
 • Bevat veel bergruimte
 • CV-ketel in eigendom

 

Indeling

Kelder, gebruiksoppervlakte circa 40 m2

 • Gang, afmetingen circa 2,5 x 3 m
 • Kelderruimte, afmetingen circa 5,2 x 4 m
 • Kelderruimte, afmetingen circa 2,2 x 2,5 m
 • Badkamer, afmetingen circa 1,6 x 1,3 m, volledig betegeld


Begane grond, gebruiksoppervlakte circa 3 m2

 • Centrale hal, afmetingen circa 2,5 x 1,2 m 


Eerste verdieping, gebruiksoppervlakte circa 81 m2

 • Overloop, afmetingen circa 1,2 x 6 m
 • Woonkamer, afmetingen circa 5,5 x 3,5 m
 • Keuken, afmetingen circa 3,8 x 3,5 m
 • Badkamer, afmetingen circa 3 x 1,8 m, volledig betegeld
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3 x 5,3 m
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3 x 2,8 m
meer