Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Dijk 15, Grevenbicht Verkocht

verkocht

eigenschappen

Grevenbicht, Gemeente Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1951
energielabelD
woonoppervlakte130 m2
perceeloppervlakte225 m2
inhoud492 m3
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Deze karakteristieke woning is in 1951 gebouwd en ligt in het dorp Grevenbicht. Het kerkdorp Grevenbicht is gesitueerd aan de rivier de Maas en heeft een rijk verenigingsleven, een lagere school, diverse winkels, cafe’s en eetgelegenheden. Tevens heeft het dorp een landschappelijk karakter en liggen er vele fiets- en wandelpaden. De tussenwoning ligt aan een autoluwe straat direct achter de Maasdijk, ligt dieper dan de straat en heeft hierdoor veel privacy. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk en het zadeldak is belegd met keramische pannen. De hardhouten kozijnen zijn bezet met isolerende beglazing. De kozijnen aan de achtergevel zijn voorzien van ingebouwde rolluiken. De spouwmuren zijn in 2017 geïsoleerd met een R-waarde van 2,75. Het pand heeft een kelder, begane grond en verdieping. De slaapkamers op de 1ste verdieping zijn uitgebouwd middels royale dakkapellen. De CV-ketel, Nefit Trendline HRC25/CW4 is van 2017.

Het pand dateert uit 1951, is in de jaren 80 grondig gerenoveerd. De keuken is van 1990 en het toilet en de badkamer zijn in 2011 vernieuwd. De tuin is via de woonkamer te bereiken en is op het zuiden georïenteerd. Tegen de achtergevel ligt het overdekt terras en op het einde van de tuin staat de buitenberging. De tuin is in zijn geheel omsloten en biedt optimale privacy.

Het energielabel is D.

De woonoppervlakte is circa 132 m2 (exclusief kelder en buitenberging).

De inhoud is 492 m3.

 

Indeling

Kelder

  • Kelder, afmetingen circa 2,8 x 3,1 m2.

 

Begane grond

  • Entree/hal, afmetingen circa 3,3, x 3,1 m2 inclusief toiletruimte.
  • Betegelde toiletruimte met hangend toilet en fontein, afmetingen circa 1,5 x 1 m2.     Het toilet is in 2011 modern gerenoveerd.
  • Woonkamer verdeeld in 3 compartimenten, -zit-, eet- en studeerhoek- die met elkaar in open verbinding staan. Zithoek afmetingen circa 6 x 4,7 m2 met open haard partij. De studeerhoek, afmetingen circa 2,5 x 4,0 m2. De verhoogde eethoek,  afmetingen circa 3,0 x 4,0 m 2.  De vloer is voorzien van tegels, de wanden zijn van schoon metselwerk  en het plafond van houten schroten. Door de grote ramen aan de achtergevel is er veel lichtinval en optimaal tuincontact.
  • Keuken, afmetingen circa 3 x 4,5 m2. De keuken is uitgerust met een vast keukenblok, een gaspitkookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Tevens opstelplaats voor de wasautomaat en droger. De kelder is vanuit de keuken bereikbaar, de trap is vernuftig onder de keukentafel verwerkt.

 

Eerste verdieping

  • Slaapkamer, afmetingen circa 3,1 x 5,7 m2 . Grote slaapkamer met aan de voor- en achtergevel royale dakkapellen. De vloer is voorzien van vloerbedekking en het plafond is van houten schroten.
  • Berging met opstelplaats van de nieuwe CV-ketel.
  • Badkamer, geheel betegeld met natuurlijke ventilatie, afmetingen circa 2,7 x 1,3 m2. Badkamer is in 2011 vernieuwd en is voorzien van een inloopdouche, een hangend tweede toilet en vaste wastafel. 
  • Slaapkamer, afmetingen circa 2,5 x 2,7 m2. De slaapkamer is eveneens voorzien van vloerbedekking en schrotenplafond.
  • Slaapkamer, afmetingen circa 3,8 x 3,3 m2. De slaapkamer is eveneens voorzien van vloerbedekking, schrotenplafond en een vaste wastafel.
meer

Dijk 15 Grevenbicht