Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Dunckellaan 12, Sittard Verkocht

verkocht

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1973
energielabelD
woonoppervlakte100 m2
perceeloppervlakte292 m2
inhoud356 m3
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Het pand is gelegen in Sittard in de villawijk de Kollenberg en is gebouwd in 1973. De patiobungalow ligt aan een doodlopende zijweg van de Dunckellaan en heeft optimale privacy. De bungalow met carport en patio is onderdeel van een totaalplan van gelijke panden en ligt rondom geschakeld met bungalows en patio’s. De oprit, gezamenlijk met de buren, is voorzien van een carport. De inpandige tuin c.q. patio - groot circa 8,6 x 6,6 m2 - is noord-west georiënteerd. De patiobungalow verkeert bouwkundig in goede staat. De gevels zijn van de woning zijn van metselwerk met spouwmuur. De buitenberging is opgetrokken uit halfsteens metselwerk.De daken zijn bedekt met bitumineuze dakbedekking. De kozijnen zijn van hout met uitzondering van de aluminium schuifpui naar de patio. De kozijnen zijn deels voorzien van isolerende beglazing. De raamkozijnen aan de voorgevel zijn voorzien van rolluiken. Het toilet is halfhoog betegeld en heeft een staand toilet en fontein. De keuken gelegen aan de voorgevel met gasfornuis, wasemkap en oven/magnetron. De badkamer heeft een open verbinding met de hoofslaapkamer en is voorzien van een ligbad, 2 wastafels en toilet. De keuken, het toilet en de badkamer zijn functioneel, maar gedateerd. De hal, keuken en woonkamer zijn belegd met tegels, het slaapgedeelte met laminaat. De plafonds zijn voorzien van houten schroten, wit geschilderd. De woonkamer is riant en heeft centraal een open haard. Vanuit de woonkamer is er veel tuincontact.

De HR C.V. ketel hangt in de buitenberging en is gehuurd. Tevens is in de buitenberging de opstelplaats van de wasautomaat.

De woonoppervlakte bedraagt circa 110 m2 exclusief de buitenberging van circa 8 m2. De totale inhoud bedraagt circa 356 m3.

Het voorlopige energielabel is D.

 

Indeling

  • Entree / hal 3 x 2,2 m² met garderobe, meterkast en toilet
  • Riante woonkamer met open haard. Zithoek 8,6 x 3,7 m² en de eethoek 3,6 x 3,5 m². Totaal 44,42 m².
  • Keuken 2,5 x 3,6 m²
  • Hoofdslaapkamer 3 x 5,6 m²
  • Open badkamer met hoofdslaapkamer in verbinding 1,7 x 3,3 m² met toilet, bad, 2 wastafels
  • Slaapkamer 3 x 3,3 m²
  • Slaapkamer 1,8 x 3,3 m²
  • Buitenberging 3,3 x 2,5 m² met opstelplaats gehuurde CV-ketel en wasautomaat.
meer