Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Graaf de Hompeschstraat 13, Ohé en Laak Verkocht

verkocht

eigenschappen

Ohé en Laak, Maasgouw, Limburg
bouwjaar1975
woonoppervlakte142 m2
perceeloppervlakte940 m2
inhoud1043 m3
locatieLandelijke omgeving
aanvaardingin overleg

omschrijving

Deze bungalow met ruime garage is gelegen in de prettige woonomgeving van Ohé en Laak. Dit rustige en groene dorp is gelegen ten westen van Echt en staat bekend om zijn ligging op ‘het eiland in de Maas’. Het dorpse straatbeeld is rustig en ruim van opzet, waardoor deze woonomgeving zeer kindvriendelijk is. De directe omgeving beschikt daarnaast over voldoende faciliteiten, zoals diverse sportverenigingen, prachtige groengebieden, supermarkten, treinstation Echt en verschillende gezellige horecaondernemingen. De woning is gebouwd op een perceel van 940 m2 met ruime oprit en garage. De woning dient gemoderniseerd te worden.

 

Bouw

De woning, met bouwjaar 1975, is traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk. Het hoofddak is belegd met betonpannen en bevat een dakbeschot van asbesthoudend plaatmateriaal. Het platte dak van de garage is uitgevoerd met een bitumineuze dakbedekking. De kozijnen zijn van hout, deels uitgevoerd met isolerende beglazing. De vloeren zijn uitgevoerd in beton. De bungalow bestaat uit 3 bouwlagen: de kelder, de begane grond en de zolder

 

Kelder

De bungalow beschikt over een kelderruimte, welke toegankelijk is via de smeerput in de garage. Deze ruimte is zeer geschikt als berging

 

Begane grond

Via de oprit is het pad naar de voordeur toegankelijk. De ruime entree met hal geeft toegang naar de meterkast, het toilet, de badkamer, de twee slaapkamers, de keuken en de eet- en woonkamer. De woonkamer is gesitueerd aan de voorgevel van de woning en geeft zicht op de voortuin en de straat. De geschakelde eetkamer beschikt over een raam welke uitzicht geeft over het terras en de achtertuin. De robuuste openhaard geeft de woon- en eetkamer een knus en huiselijk karakter. De gesloten keuken is toegankelijk via de schuifdeur in de eetkamer. Deze keuken is voorzien van een werkblad met gootsteen en stenen vloer. Tevens beschikt de keuken over de achterdeur naar de tuin en een separate toegang naar de centrale hal. De hal geeft toegang naar de twee slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de achtergevel van de woning. Deze slaapkamer bevat airconditioning en beschikt over een eigen tweede badkamer. Deze badkamer is uitgevoerd met een toilet, dubbele wastafel en inloopdouche. Geschakeld aan deze badkamer is een tweede hal welke toegang geeft naar de achtergelegen hobbyruimte. Vanuit deze hobbyruimte is de garage bereikbaar. Deze garage bestaat uit twee vertrekken en is ruim van opzet. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorgevel van de bungalow. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en toilet. Daarnaast beschikt de begane grond over een separaat toilet met wandcloset en fontein.

 

Zolder

De zolder is toegankelijk via de vlizotrap in de centrale hal. Momenteel is deze verdieping in gebruik als berging. Tevens is de zolder de opstelplaats van de cv-installatie. Deze cv-ketel, uit 2014, is in eigendom.

 

Ruim perceel

De bungalow is gelegen op een riant perceel van 940 m2. De voortuin bevat een ruime oprit met toegang naar de garage en de voordeur. De achtertuin is voorzien van een terras en ruim gazon. De tuin is georiënteerd op het zuiden en beschikt over veel privacy. Een groot deel van het perceel is in gebruik geweest als moestuin. Door de grote groenstructuren grenzend aan het gazon valt dit tweede gedeelte van de achtertuin niet op. Het samenvoegen van deze twee tuindelen vormt een groot potentieel voor de huidige tuin.

 

Potentie bij modernisering

De bungalow bevat een hoge mate van potentie bij modernisering. De begane grond beschikt over twee slaapkamers. Door een vaste trap te realiseren is het mogelijk extra slaapkamers op de eerste verdieping te maken. Daarnaast bevat de woning een moderne architectuur, waardoor ook het exterieur relatief snel gemoderniseerd kan worden. De strakke vormtaal, in combinatie met de platte betonpannen, suggereren een moderne gevel met grote raampartijen. Ook het openen van de woon- en eetkamer met de keuken geeft de woning veel woonkwaliteit. Daarnaast geeft de achtertuin veel extra kwaliteit wanneer deze ‘geopend’ wordt. De ruime garage geeft talloze mogelijkheden als hobbyruimte en/of berging. Heeft u vragen over de mogelijkheden bij modernisatie? Onze experts kunnen u daarbij goed van dienst zijn.

 

Bijzonderheden

  • Gelegen op perceel van 940 m2
  • Woon- en slaapvertrekken gelegen op de begane grond
  • Beschikt over een ruime garage en oprit
  • Veel potentie bij modernisering

 

 

 

meer