Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Heistraat 78, Sittard Verkocht

verkocht

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1965
woonoppervlakte120 m2
perceeloppervlakte310 m2
inhoud457 m3
locatieOverhoven
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Twee-onder-een-kapwoning met oprit en ruime garage
 
Algemene informatie
Deze twee-onder-een-kap woning is gelegen aan de Heistraat 78 in de Sittardse wijk ‘Overhoven’. Een rustige en recent gerenoveerde straat in een woonwijk welke ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het historisch stadscentrum van Sittard. Tevens zijn diverse faciliteiten, zoals supermarkten, bakkerij, slagerij, snackbar en horeca in de directe omgeving aanwezig. Daarnaast zijn uitvalswegen goed bereikbaar. De woning bevat een ruim woonoppervlakte van 120 m2 en is voorzien van 3 slaapkamers en een ruime garage. Het pand is gelegen op een perceel van 310 m2 en voorzien van eigen oprit met toegang naar de garage.
 
Bouw
De woning is in 1965 traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk en het dak is belegd met pannen. Het hoofddak bevat een dakbeschot van eterniet asbestplaten. De daken van de uitbouw en de garage zijn uitgevoerd in een bitumineuze dakbedekking. Daarnaast zijn de kozijnen van hout met enkele beglazing, met uitzondering van de kozijnen in de uitbouw. Deze zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. Het dak, de kozijnen en de beglazing van de uitbouw zijn in 2017 vervangen. De woning is deels voorzien van rolluiken, geplaatst aan de achtergevel. De vloeren zijn beton, met uitzondering van de houten woonkamervloer. De woning bestaat uit 4 bouwlagen: de kelder, de begane grond, de eerste verdieping en de zolder.
 
Kelder
De woning aan de Heistraat 78 is uitgevoerd met een prettige kelderruimte. Deze kelder is zeer geschikt als provisiekelder en beschikt tevens over een prettige stahoogte. Deze ruimte is deels betegeld en voorzien van een raam met koekoek ten behoeve van ventilatie. Vanuit de kelder is de kruipruimte onder de woonkamervloer toegankelijk middels een inspectieluik. De kelder is tevens de opstelplaats van de cv-ketel, uit 2014 in eigendom.
 
Begane grond
De begane grond bevat de hal met trappenhuis, garderobe, toiletruimte en meterkast. Via de hal is de woonkamer en de keuken bereikbaar. De woonkamer is gelegen aan de voorgevel van de woning, met zicht op de voortuin en het straatbeeld. De eetkamer is gesitueerd aan de originele achtergevel waartegen de aanbouw is gerealiseerd. De keuken is gesitueerd aan de zijgevel en geeft zicht op de oprit. Deze keuken is voorzien van twee werkbladopstellingen, een gootsteen, fornuis met wasemkap, koelkast en oven. Via de keuken is de aanbouw bereikbaar. Deze uitbouw fungeert als ruime tuinkamer. Via de tuinkamer is zowel de oprit als de achtertuin toegankelijk middels separate toegangsdeuren.
 
Eerste verdieping
De eerste verdieping is bereikbaar via de trap in de hal. Deze verdieping beschikt over een ruime overloop welke toegang geeft naar 3 slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en kledingkast. De tweede slaapkamer is tevens ruim van opzet en is gesitueerd aan de achtergevel. Beide slaapkamers zijn uitgevoerd met twee inbouwkasten. De derde slaapkamer is tevens gesitueerd aan de achtergevel. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel.
 
Zolder
Via de vlizo-trap op de overloop van de eerste verdieping is de zolder toegankelijk. Deze zolder beschikt over twee dakramen en dient als berging.
 
Perceel
Deze half vrijstaande woning aan de Heistraat 78 te Sittard ligt op een perceel groot circa 310 m2. De voortuin beschikt over een ruime oprit met toegangsdeur naar de tuinkamer en de dubbele houten garagedeuren van de garage. De achtertuin beschikt over een betegeld terras en gazon. De tuin is op het zuiden georiënteerd en volledig omsloten. De garage is tevens toegankelijk via de deur gelegen aan het terras. Deze garage beschikt over voldoende ruimte om één voertuig te stallen. De achtergelegen aangebouwde bergingen zijn tevens zeer schikt als extra berg- of hobbyruimte.

 
Bijzonderheden

  • Twee-onder-een-kapwoning in Overhoven
  • Beschikt over 3 slaapkamers
  • Eigen oprit met ruime garage
     
     
meer