Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Henri Hermanslaan 558, Geleen Verkocht

verkocht

eigenschappen

Geleen, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1960
energielabelG
woonoppervlakte73 m2
perceeloppervlakte1890 m2
inhoud225 m3
locatieGeleen, Geleen-Noord
aanvaardingIn overleg

omschrijving

“Twee-slaapkamer-appartement gelegen in groene woonomgeving Geleen”
 
Algemene informatie
Dit twee-slaapkamer-appartement is gelegen aan de Henri Hermanslaan 558, aan de rand van Geleen-Noord. Het appartement is onderdeel van een galerijflat, waarvan de centrale entree toegang geeft aan diverse galerijen, een gemeenschappelijke fietsenberging en separate bergruimte. De directe woonomgeving beschikt over voldoende faciliteiten, zoals een supermarkt, ziekenhuis, basisschool en diverse sport – en horecagelegenheden. Daarnaast zijn uitvalswegen zeer goed bereikbaar. Het appartement is gebouwd op een perceel van 1890 m2, welke in eigendom is van de VVE.
 
Bouw
De woning met bouwjaar 1960 is traditioneel gebouwd, met ongeïsoleerde spouwmuren van metselwerk. De woning is uitgevoerd met kunststof kozijnen voorzien inclusief HR++ beglazing. De constructieve vloeren zijn van beton. Daarnaast beschikt de woning over een elektrische warmwaterboiler, welke beschikt over een huurcontract. Het appartement wordt verwarmd via een ingebouwde gashaard. Het appartement bestaat uit 1 bouwlaag en is gelegen op de eerste verdieping, welke toegankelijk is via het centrale trappenhuis. Op de begane grond is de fietsenberging gesitueerd. De separate bergingen zijn gelegen op de eerste verdieping. Het appartementencomplex beschikt niet over een lift, enkel een trappenhuis.
 
Appartement
Het appartement met huisnummer 558, is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex. Via de open galerij aan de achtergevel is de voordeur bereikbaar. Deze entree geeft toegang aan de hal. Via de hal is de keuken, meterkast, bergkast, overloop en eet- en woonkamer te bereiken. De keuken is gelegen aan de zijgevel en geeft zicht over het straatbeeld. Deze keuken is volledig vernieuwd in 2017 en uitgevoerd met een L-vormige werkopstelling, gaskookplaat, afzuigkap, rvs-gootsteen, oven en koelkast. De bergkast, gelegen aan de hal, beschikt over de aansluiting voor de wasmachine en is tevens de opstelplaats van de elektrische heet-waterboiler. Deze boiler is gehuurd en beschikt over een lopend huurcontract. De eetkamer is gelegen aan de achtergevel, met zicht op de gallerij en het groene perceel. De woonkamer is gesitueerd aan de voorgevel en bevat de toegang naar het balkon. De woonkamer bevat daarnaast de ingebouwde gashaard, welke fungeert als centrale verwarming. Het balkon is georiënteerd noordoosten en geschikt voor 2 personen. Via de overloop is er toegang naar twee slaapkamers, de badkamer en het separate toilet. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de zijgevel. De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorgevel. Beide slaapkamers beschikken over een groot raam en inbouwkast. Het is mogelijk om de tussenmuur tussen deze twee slaapkamers te slopen, zodat er een grote slaapkamer ontstaat. Het separate toilet en de badkamer zijn beide gerenoveerd in 2022. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en anticondens-spiegel. Het separate toilet is uitgevoerd met een wandcloset.
 
Perceel
Het appartementencomplex is gelegen op een perceel groot 1890m2. Dit perceel is in eigendom van de VVE en daarmee alleen toegankelijk voor bewoners. Via het achterperceel is een tweede trappenhuis gerealiseerd, welke dient als extra vluchtweg bij brand of andere ongeregeldheden. Het complex is gesitueerd aan het kruispunt van de Rijksweg Noord en de Henri Hermanslaan. Het appartement beschikt niet over een vaste parkeerplaats. Echter de nabije omgeving beschikt over voldoende vrije parkeergelegenheid.
 

Bijzonderheden

  • Gelegen aan de rand van Geleen-Noord
  • Gerenoveerde keuken, badkamer en toilet
  • Beschikt over 2 slaapkamers
  • Separate berging en fietsenberging aanwezig
  • VVE bijdrage € 166,68 p.m.

 

© YLO Makelaardij 2022
 
 
 

meer