Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

In de Camp 16, Sittard Verkocht

verkocht

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar+/-1930
energielabelF
woonoppervlakte187 m2
perceeloppervlakte684 m2
inhoud507 m3
locatieBroeksittard
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Algemene informatie
Deze fraaie opknapwoning, in jaren ’30 stijl, is gelegen in het oude gedeelte van Broeksittard. Het pand ligt nabij de kerk en het gemeenschapshuis. Tevens zijn er voldoende faciliteiten, zoals een supermarkt, bassischool, sportverenigingen en horeca aanwezig in de nabije omgeving. De woning heeft een ruim perceel (684m2) en een prettige hoekligging. De tuin bevat veel privacy en ligt rondom de woning. Het pand kent een typische jaren ’30 uitstraling in zowel het gevelbeeld als het interieur. Dit maakt de woning zeer geschikt als renovatiepand, waarbij oude elementen goed samengaan met een modern ontwerp.

Bouw
Het bouwjaar van het pand is niet precies bekend. Dit bouwjaar wordt geschat tussen op +/- 1930. De woning is traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk. Het dak is belegd met betonnen pannen. Daarnaast zijn de kozijnen van hout en voorzien van enkele beglazing. De woning bestaat uit 4 bouwlagen: de kelder, de begane grond, de eerste verdieping en de zolder.

Ruim perceel
De woning staat op een perceel van ruim 680 m2. Dankzij de hoekligging van het perceel ontstaat er veel privacy. De tuin bevat twee terrassen, gelegen aan de zijgevel en achtergevel. Daarnaast bevat het perceel een achteringang via een dubbele houten poort. Het perceel is omringd met een robuuste haag, waardoor de tuin een hoge mate van geborgenheid heeft.

Begane grond
De begane grond bevat de entree met hal. Deze entree bevat een verdiepte voordeur met een bovenlicht van fraai glas in lood. De hal biedt toegang tot het leefgedeelte. Deze bevat de woonkamer, de eetkamer, keuken en de badkamer. De woonkamer heeft een openhaard en een erker, voorzien van glas en lood. De woonkamer biedt via een dubbele tuindeur toegang tot de tuin aan de zijkant van het perceel. De begane grond bevat een kleine badkamer met douche, toilet en wasbak. De eetkamer is gerealiseerd in de uitbouw. Deze uitbouw bevat veel daglicht dankzij de grote dakkoepel. Tevens biedt de eetkamer toegang tot de tuin via de achterdeur. De keuken staat in open verbinding met de eetkamer. De keuken is verouderd en dient gerenoveerd te worden.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is toegankelijk via het trappenhuis in de hal. Via de overloop zijn de drie slaapkamers toegankelijk. Deze verdieping bevat geen badkamer. Deze kan gerealiseerd worden in de kleinste slaapkamer. De twee overige slaapkamers zijn ruim en bevatte veel daglicht dankzij de grote ramen. De overloop biedt toegang naar de zolder middels een vaste trap.

Tweede verdieping
De zolder is voorzien van een houten dakbeschot en is deels geïsoleerd. De zolder is opgedeeld in twee vertrekken. De eerste ruimte is aan de binnenzijde geïsoleerd en afgetimmerd. Deze ruimte geeft toegang tot de berging. Deze berging is niet geïsoleerd en bevat de opstelplaats voor de cv-installatie. De cv-installatie is in 2018 vervangen. Deze is in eigendom.

Opknapwoning
Het pand aan de In de Camp biedt de kans om een unieke woning volledig naar eigen smaak te maken. De iconische jaren ’30 stijl uit zich door het glas in lood en de architectuur van de gevels. Hierbij geeft het interieur de ruimte om modernere architectuur toe te passen. Daarnaast is de functionaliteit van de woning een belangrijke reden om het pand te renoveren. Op de begane grond dient de keuken en de badkamer/toilet gerenoveerd te worden. Daarnaast zorgt het aanpassen van de eerste verdieping door een badkamer toe te voegen voor een prettiger wooncomfort. Deze badkamer gaat ten koste van de kleinste slaapkamer. De zolder biedt de mogelijkheid om twee slaapkamers te realiseren.

Bijzonderheden

  • Iconische jaren ’30 architectuur
  • Opknapwoning met veel potentie
  • Ruim perceel
  • Cv-installatie uit 2018 in eigendom
meer