Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Jupiterstraat 74, Geleen Verkocht

verkocht

eigenschappen

Geleen, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1959
woonoppervlakte100 m2
perceeloppervlakte168 m2
inhoud385 m3
locatieGeleen, wijk Hemelrijk
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Tussenwoning in groene en rustige woonwijk Geleen
 
Algemene informatie
De tussenwoning aan de Jupiterstraat 74 te Geleen ligt in de rustige woonwijk genaamd ‘Hemelrijk’. Deze jaren ‘50-‘60 woonwijk is gesitueerd op loopafstand van het centrum van Geleen. In de omgeving liggen diverse winkelvoorzieningen, horeca, scholen, sport- en recreatiecentra. Deze tussenwoning is gebouwd op een perceel van 168 m2 en beschikt over een achterom. De woning is degelijk gebouwd en dient gemoderniseerd te worden.
 
Bouw
De woning uit 1959 is traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk en het zadeldak is belegd met keramische pannen. De vloeren zijn van beton met uitzondering van de woonkamer- en de zoldervloer, deze zijn van hout. Het dakbeschot van het zadeldak is van eterniet beplating. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De woning bestaat uit 4 bouwlagen: de kelder, de begane grond, de eerste verdieping en de zolder.
 
Kelder
De kelder is bereikbaar vanuit de hal. Hier bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine/droger. De kelder is daarnaast zeer geschikt als provisiekelder.
 
Begane grond
De begane grond bevat de hal met, het toilet, meterkast, garderobe en trappenhuis. Vanuit de hal is de woon- en eetkamer bereikbaar. De woonkamer beschikt over een groot raam met uitzicht op de voortuin en het groene straatbeeld. De schouw in deze woonruimte bevat een gashaard. De eetkamer is geschakeld aan de keuken. Deze keuken is ruim van opzet en gesitueerd in de aanbouw. Deze keuken is voorzien van een gasfornuis, wasemkap, gootsteen en separate koel-vries combinatie. Via de keuken is de tuinkamer c.q. overdekt terras toegankelijk. De vloer op de begane grond is belegd met plavuizen, met uitzondering van de woon- en eetkamer. Deze is voorzien van een laminaatvloer.
 
Eerste verdieping
De eerste verdieping bevat de overloop welke toegang geeft naar vier slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorgevel en beschikt over een groot raam. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achtergevel en bevat een inbouwkast. De derde slaapkamer is tevens gelegen aan de achtergevel en kleiner qua opzet. Wel beschikt deze kamer over een inbouwkast. De badkamer is gelegen tussen deze twee slaapkamers. De vierde slaapkamer is gelegen aan de voorgevel en geschikt als thuiskantoor of eenpersoonskamer.
 
Zolder
Via de vlizotrap in de overloop van de eerste verdieping is de zolder bereikbaar. Deze verdieping is zeer geschikt als bergzolder en beschikt over een klein dakraam. Het dakbeschot is van asbesthoudende eternietplaten.
 
Perceel
De woning ligt op een perceel groot circa 168 m2. Het pand heeft een voortuin met pad naar de voordeur. Het is mogelijk te parkeren op de openbare weg. Door de groenstrook en stoep is er voldoende ruimte vanaf de woning tot aan de straat. De achtertuin is op het zuidoosten georiënteerd en beschikt over een separate berging. Via de achtergelegen brandgang is de tuin voorzien van een achterom.
 

Bijzonderheden

  • Gelegen in woonwijk ‘Hemelrijk’ te Geleen
  • Tussenwoning met vele mogelijkheden.
  • Dient gemoderniseerd te worden
  • Beschikt over 4 slaapkamers
meer