Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Jurahof 6, Sittard Verkocht

verkocht

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1994
woonoppervlakte97 m2
perceeloppervlakte118 m2
inhoud410 m3
locatieKemperkoul, Europapark
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Algemene informatie
De woning aan de Jurahof 6 is gelegen in het parkachtige en groene ‘Europapark’, onderdeel van de Sittardse woonwijk ‘Kemperkoul’. Deze rustige woonwijk wordt gekenmerkt door de ruime hoeveelheid wandelpaden omringd met groen. In de directe omgeving liggen daarnaast diverse faciliteiten, zoals supermarkt, basisschool, medisch centrum en sportfaciliteiten. Deze twee-onder-een-kapwoning is gebouwd op een perceel van 118 m2 met eigen oprit.


Bouw
De woning is in 1994 traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk en het geïsoleerde dak is belegd met betonpannen, de platte daken bevatten bitumineuze dakbedekking. De vloeren zijn uitgevoerd in beton. De kozijnen zijn van hout en voorzien van isolerende beglazing. De woning is grotendeels voorzien van rolluiken. De woning bestaat uit 3 bouwlagen: de begane grond, de eerste verdieping en de zolder 


Begane grond
De begane grond bevat de entree met de hal, garderobe, meterkast en het toilet. Deze toiletruimte is in 2014 gerenoveerd en voorzien van nieuw tegelwerk, wandcloset en fontein. De woonkamer bevat zicht op de voortuin en de straat. De woonkamer grenst aan de open keuken en eetkamer. Door de toepassing van een grote schuifpui is er veel contact met de achtertuin. De vloer van deze ruime leefruimte is voorzien van een antracieten grindvloer. De open keuken is voorzien van een vaatwasser, wasemkap, combi-oven, keramische kookplaat en koelkast. Via het overdekt terras is de garage toegankelijk. Deze bevat een uitstortgootsteen en de opstelplaats voor de wasmachine en droger. De vloer van de garage is in 2020 voorzien van een nieuwe gietafwerking. Tevens is de garage voorzien van een elektronische garagepoort, welke toegang geeft naar de ruime carport. 


Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping biedt toegang naar drie slaapkamers en de een ruime badkamer. De volledig betegelde badkamer uit is voorzien van een ruim ligbad, douche en een vaste dubbele wastafel met meubel. De vloer van de gehele eerste verdieping, met uitzondering van de badkamer, is belegd met een laminaatvloer. 


Zolder
De woning bevat een ruime zolder, welke bereikbaar is via de vlizotrap op de overloop. Vanwege de ruime hoogte van de zolder in combinatie met de ruimte op de overloop, is het mogelijk om een vaste trap te plaatsen. Hierdoor is het mogelijk de zolder te transformeren tot extra woonoppervlakte. Door de huidige toepassing van dakramen bevat de zolder al voldoende daglicht. Het is mogelijk de zolder vervolgens te gebruiken als extra slaapkamer, of zelfs onder te verdelen in twee slaapkamers. De zolder bevat tevens de opstelplaats van de cv-ketel, welke in eigendom is. 


Perceel
De woning ligt op een perceel groot circa 118 m2. De achtertuin is op het oosten georiënteerd. De tuin is geheel omsloten en afgewerkt met bestrating en een verhoogde groenborder. Het overdekt terras is ruim en biedt de mogelijkheid in alle seizoenen van de tuin te genieten. De voortuin van de woning is uitgevoerd met kiezel. Daarnaast bevat de woning veel privacy aan de voorgevel, vanwege het ontbreken van bebouwing aan de overzijde van de straat. Tevens is de woning gesitueerd aan een doodlopende straat, waardoor er zeer weinig verkeer passeert. Dit maakt de Jurahof zeer kindvriendelijk, met de kwaliteit van rust en privacy.  

  

Bijzonderheden  

 • Rustige en groene wijk Europapark
 • Uitgevoerd met carport en garage
 • Drie slaapkamers met mogelijkheid tot uitbreiding zolder
 • Ook geschikt als beleggingspand

 

Indeling

 
Begane grond gebruiksoppervlakte circa 48,7 m2

 •  Hal/entree, afmetingen circa 1 m x 2,9 m  
 • Toiletruimte, afmetingen circa 0,9 m x 1 m
 • Woonkamer, afmetingen circa 3,5 m x 5,5 m
 • Eetkamer, afmetingen circa 5,2 m x 2,5 m
 • Keuken, afmetingen circa 2,5 m x 2,9 m
 • Garage, afmetingen circa 6 m x 2,9 m
   

Eerste verdieping gebruiksoppervlakte circa 48,7 m2

 • Overloop, oppervlakte circa 4 m2
 • Hoofdslaapkamer, afmetingen circa 4,3 m x 3,6 m
 • Slaapkamer, afmetingen circa 4,4 m x 2,5 m
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3,4 m x 1,8 m  
 • Badkamer, afmetingen circa 2,5 m x 2,8 m
meer