Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Meijsstraat 1, Wijnandsrade VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

€ 245.000,- k.k.

eigenschappen

Wijnandsrade, Wijnandsrade, Limburg
bouwjaar1965
energielabelF
woonoppervlakte87 m2
perceeloppervlakte220 m2
inhoud496 m3
locatieWijnandsrade
aanvaardingIn overleg

omschrijving

“Twee-onder-een kap woning met inpandige garage in Wijnandsrade“
 
Algemene informatie
Deze twee-onder-een-kapwoning is gelegen aan de Meijsstraat 1 in het dorp  Wijnandsrade. Deze groene en rustige woonomgeving is kindvriendelijk en goed bereikbaar vanuit Sittard, Heerlen en Maastricht. Wijnandsrade is een compacte woonkern met ruim 1500 inwoners en maakt onderdeel uit van de gemeente Beekdaelen. De directe woonomgeving beschikt daarnaast over voldoende faciliteiten, zoals een supermarkt, tandarts, wandelgebied, Kasteel Wijnandsrade met fraaie binnenplaats, diverse sportverenigingen en horecaondernemingen. Het centrum van Nuth ligt op een steenworp afstand. Deze prettige eengezinswoning ligt op een perceel van groot 219 m2 met een oprit naar de inpandige garage en een apart tuinpad naar de voordeur.

Tevens is er een garagebox separaat te koop gelegen in de Jan Maenenstraat 84 te Wijnandsrade voor € 10.000,-- k.k. Deze garagebox ligt op circa 150 meter loopafstand van de woning. 
 
Bouw
De woning, met bouwjaar 1965, is traditioneel gebouwd met ongeïsoleerde spouwmuren van metselwerk. De daken zijn uitgevoerd met dakpannen en voorzien van naisolatie van tempex. Het dakbeschot is van asbest. In de woonkamer /keuken zijn 2 kozijnen van kunststof met isolerende beglazing. De overige kozijnen zijn van hout met enkele beglazing. Deze houten kozijnen zijn goed onderhouden. Deels zijn er rolluiken aanwezig.
De woning bestaat uit 4 bouwlagen: de kelder/garage, de begane grond, de 1ste verdieping en de zolder. De kelder/garage-, de begane grond- en 1ste verdiepingsvloeren zijn van beton en de vloer van de zolder is van hout. In 1976 is er een aanbouw tegen de achtergevel gerealiseerd, als uitbreiding van de keuken. De woning is degelijk gebouwd en biedt vele mogelijkheden. De keuken, het toilet en de badkamer zijn goed onderhouden, maar gedateerd.
 
Kelder/garage
De woning is in zijn geheel onderkelderd. De kelder is toegankelijk vanuit de hal en via de elektrisch bedienbare garagepoort vanuit de oprit. Via het portaal/kelder/voorraadberging is de toegang tot een grote ruimte. Grenzend aan het portaal hangt de CV-ketel Atag uit 2011, deze is eigendom. Naast de CV-ketel is de opstelplaats van de wasmachine. De overige ruimte wordt gebruikt als garage met een eventuele hobby-/werkruimte naast de poort welke vanuit de hal bereikbaar is.
 
Begane grond
De entree in de linker zijgevel van de woning is bereikbaar via een sfeervol tuinpad. De hal is ruimtelijk door de lichtinval van het voordeurkozijn met zijlicht. In de hal bevindt zich de meterkast, het gastentoilet en de trap naar kelder en 1ste verdieping. Via de hal is de open leefruimte van de begane grond toegankelijk. De aan de voorgevel gesitueerde woonkamer is mooi van formaat, met uitzicht over de voortuin en het rustige straatbeeld. De aangrenzende keuken is gelegen aan de achtergevel met zicht op het op de tuin. De open keuken heeft een hoekopstelling, zodat er eveneens ruimte voor een eettafel aanwezig is.
De tuin is bereikbaar via de keuken.
 
Eerste verdieping
De eerste verdieping is toegankelijk via de houten trap in de hal van de begane grond. Deze verdieping bevat een overloop welke toegang geeft naar drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorgevel en beschikt een over muurkast.
De vlisotrap in de overloop is vervangen door een vaste trap naar de zolder in de tweede slaapkamer. De badkamer is goed onderhouden, maar gedateerd. Er is een toilet, ligbad en wastafelmeubel aanwezig.
 
Zolder
Via de vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Momenteel zijn hier 2 ruimtes met dakramen aanwezig. Er is eenvoudig een open ruimte te realiseren door de omtimmering van het houten spant te slopen. In de zijgevel zijn 2 karakteristieke raamkozijntjes aangebracht.
 
Perceel
Het perceel van de woning aan de Meijsstraat 1 is groot 219 m2. De woning beschikt over een voortuin, met tuinpad naar de voordeur en achtertuin. In de voortuin is eveneens de oprit naar de garage. De achtertuin ligt lager dan het vloerpeil van de begane grond, zodat de tuin optimale privacy heeft ten opzichte van de tuien van de buren. In de tuin staat een royale houten berging van geringe kwaliteit. Deze achtertuin is volledig omheind en georiënteerd op het zuiden.  

 
Bijzonderheden

  • Prettige eengezinswoning met rustige ligging en optimale privacy
  • Geheel onderkelderd met garage en mogelijkheid voor hobbyruimte
  • Beschikt over 4 slaapkamers en een badkamer
  • Tuin geheel omheind en op het zuiden gericht.
  • Separate garagebox (3 x 6 m2) op loopafstand te koop in de Jan Maenenstraat 84 voor € 10.000,-- k.k.
     
meer