Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Mozartstraat 35, Brunssum Verkocht

verkocht

eigenschappen

Brunssum, Brunssum, Limburg
bouwjaar2012
energielabelA
woonoppervlakte277 m2
perceeloppervlakte746 m2
inhoud1777 m3
locatieComponistenbuurt Brunssum
aanvaardingin overleg

omschrijving

Deze zeer luxe, moderne en volledig instapklare villa is gelegen in de Brunssumse ‘Componistenbuurt’. De villa ligt in een rustige en groene buurt ten zuiden van het centrum en het Vijverpark. Tevens zijn er voldoende faciliteiten, zoals supermarkten, bibliotheek, sportverenigingen, zorgvoorzieningen, groengebied en horeca aanwezig in de nabije omgeving. Daarbij zijn diverse uitvalswegen goed bereikbaar. De woning is gesitueerd op een perceel groot 746 m2 en beschikt over een grote garage met twee opritten.

Bouw
De villa, met bouwjaar 2012, is volledig onder architectuur gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk van kalkzandsteen, voorzien van een dik isolatiepakket. Daarnaast zijn de gevels uitgevoerd in stucwerk met wit schilderwerk. Ook de daken zijn voorzien van een flinke isolatielaag en afgewerkt met een kunststof dakbedekking. De kozijnen zijn van aluminium met HR ++ beglazing. Alle binnendeuren zijn uitgevoerd in Anyway Doors, zowel de volle deuren als de glasdeuren. De vloeren van de woning zijn uitgevoerd in beton. De villa beschikt over energielabel A. De hoge mate van isolatie en de toepassing van de isolerende beglazing geven de woning een Rc waarde van 3,5 W/m2K. Daarnaast is de villa volledig voorzien van vloerverwarming, in combinatie met airconditioning. De mechanisch gebalanceerde ventilatie, voorzien van WTW-installatie, zorgt voor een prettig en gezond woonklimaat. Daarnaast is de woning voorzien van 45 zonnepanelen. De toepassing van deze zonnepanelen, de vloerverwarming, de twee HR- cv-ketels (uit 2010 in eigendom) maken het pand tot een energiezuinige woning. Hiermee voldoet de woning aan alle energetische gebruikswensen van nu en de toekomst. De villa bestaat uit 2 bouwlagen: het souterrain en de begane grond.

Souterrain
De villa is uitgevoerd met een ruim souterrain. Deze is toegankelijk via de het open trappenhuis in de hal. Het souterrain bevat een overloop welke toegang geeft tot de twee bergruimten met de technische ruimte, het separaat toilet en het kantoor met pantry. De kantoorruimte heeft een ruime opzet met zicht op de achtertuin. Via de schuifpui is ook het overdekt terras bereikbaar. De kantoorruimte bevat een ruime pantry voorzien van keramische kookplaat, afzuiging, gootsteen, vaatwasser en magnetron. Het souterrain is momenteel in gebruik als kantoorruimte. Deze ruimte kan ook dienstdoen als extra woonruimte of slaapkamer. Daarnaast is het zelfs mogelijke om dit vertrek in te delen als twee extra slaapkamers of als zelfstandige woonruimte.

Begane grond
De begane grond is toegankelijk aan de voorzijde via de entree met ruime hal, toilet, garderobe en meterkast. Deze entree bevat een overkapping boven de voordeur en is uitgevoerd met een enkele bordertrede. De hal biedt toegang tot de inpandige garage, de bijkeuken, het woongedeelte, drie slaapkamers waaronder de hoofdslaapkamer, de badkamer en het trappenhuis naar het souterrain. De inpandige garage bevat een elektrische garagepoort en is volledig voorzien van vloertegels. De garage is voorzien van een buitendeur welke toegang geeft naar de oprit en de achtertuin.  Aan het uiteinde van de hal, welke is voorzien van een ruime lichtstraat, is via de glazen loopdeur het woongedeelte toegankelijk. Het woongedeelte bestaat uit de riante leefkeuken met dakterras, de zitkamer en de tv-kamer. De riante leefkeuken bevat een groot kookeiland, een ruim werkblad en een halfhoge wand met inbouwapparatuur. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, wasemkap, vaatwasser, dubbele gootsteen, magnetron, combi-oven, stoomoven en koelkast. De leefkeuken bevat voldoende ruimte voor een ruime eettafel. De leefkeuken en de aangrenzende zitkamer worden gescheiden door de gashaard. Deze gashaard bevat aan beide zijden een glaspaneel, waardoor het natuurlijk vlammenspel zowel vanuit de zitkamer als de leefkeuken zichtbaar is. De zitkamer bevat daglicht en zicht op de achtertuin. Zowel de zitkamer als de leefkeuken zijn voorzien van een airconditioning, welke samen de gehele bovenverdieping kunnen koelen. Geschakeld aan de zitkamer is de tv-kamer gesitueerd. De hoofdslaapkamer bevat een ruime ensuite badkamer en inloopkast. Daarnaast bevat deze slaapkamer een eigen terras. De ensuite badkamer is voorzien van een wastafel, toilet, ligbad en inloopdouche.

Ruim perceel
De moderne en instapklare villa is centraal gelegen op een ruim perceel van 746 m2. De voortuin bevat voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast is de voortuin voorzien van bestrating met drie groenborders. Dit maakt deze voortuin tot een onderhoudsarme tuin. De tuinmuur aan de rechterzijgevel zorgt voor voldoende privacy en veiligheid richting de achtertuin. Via de poort aan de linkerzijgevel is het achterperceel bereikbaar. De voorgevel van de villa ligt nagenoeg op maaiveldhoogte. Vanwege de verdiepte ligging van het achterperceel is het souterrain voorzien van voldoende daglicht. De zijgevels zijn voorzien van trappen, waardoor de achtertuin ook via buiten toegankelijk is. Het achterperceel is volledig betegeld en uitgevoerd met een overdekt terras. Ook het dakterras is via een stalen trap bereikbaar. Het ruime verwarmde zwembad is verhoogd aangebracht. Hierdoor is het mogelijk vanuit het bijgebouw van het zwembad te genieten. Het bijgebouw is ingericht als wellnessruimte. Deze is voorzien van een 4-persoons sauna, toilet, wastafel en douche met stoomcabine. De achtertuin is georiënteerd op het oosten. Dankzij de verdiepte ligging en de keerwanden op de erfscheiding bevat de achtertuin een hoge mate van privacy.


Bijzonderheden

 • Luxe, moderne instapklare villa
 • Nabij het centrum en het vijverpark van Brunssum
 • Ruim perceel met zwembad, wellnessruimte en inpandige garage
 • Bevat 3 slaapkamers
 • Ruime souterrain geschikt als kantoor of extra slaapkamer/zelfstandige woonruimte

 

Indeling

Souterrain gebruiksoppervlakte circa 82 m2

 • Overloop, afmetingen circa 13,8 m2.
 • Toiletruimte, afmetingen circa 1 x 1,6 m.
 • Kantoor, afmetingen circa 5,1 x 11,3 m.
 • Pantry, afmetingen circa 2,3 x 2,6 m.
 • Berging, afmetingen circa 4,6 x 2,6 m.
 • Berging, afmetingen circa 4,5 x 1,6 m.
 • Technische ruimte, afmetingen circa 3,4 x 1,6 m.

 

Begane grond gebruiksoppervlakte circa 195 m2

 • Hal, oppervlakte circa 22,7 m2.
 • Toiletruimte, afmetingen circa 1 x 1,4 m.
 • Leefkeuken, afmetingen circa 5,7 x 6,5 m.
 • Zitkamer, afmetingen circa 5,7 x 4,4 m.
 • TV-kamer, afmetingen circa 3,7 x 4,7 m.
 • Inloopkast, afmetingen circa 2,4 x 3,7 m.
 • Hoofdslaapkamer , afmetingen circa 4 x 4,7 m.
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3,3 x 4,7 m.
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3,8 x 3,7 m.
 • Ensuite badkamer, afmetingen circa circa 2,6 x 3,8 m.
 • Badkamer, afmetingen circa 1,5 x 3,3 m.
 • Bijkeuken, afmetingen circa 2,2 x 3,2 m.
 • Garage, afmetingen circa 7 x 3,2 m.
meer