Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Schuttersdreef 57, Elsloo Verkocht

verkocht

eigenschappen

Elsloo, Stein, Limburg
bouwjaar1982
woonoppervlakte110 m2
perceeloppervlakte131 m2
inhoud397 m3
locatieNabij centrum van Elsloo
aanvaardingIn overleg

omschrijving

“Ruime eindwoning nabij centrum van Elsloo”
 
Algemene informatie
Deze eindwoning is gelegen aan de Schuttersdreef 57 in Elsloo. Een rustige en relatief nieuwe woonomgeving welke ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het centrum van Elsloo. In de directe omgeving zijn diverse faciliteiten, zoals supermarkt, bakkerij, snackbar en verschillende horecaondernemingen aanwezig. Daarnaast zijn uitvalswegen goed bereikbaar. De woning bevat een woonoppervlakte van 110 m2 en is voorzien van 3 slaapkamers en een separate garage. Het pand is gelegen op een perceel van 131 m2 en voorzien van een eigen achterom.
 
Bouw
De woning is in 1982 traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk en voorzien van gevelisolatie. Het hoofddak is belegd met betonnen pannen en tevens voorzien van dakisolatie. In 1987 is er een uitbouw aan de achtergevel gerealiseerd. Daarbij is tevens de keuken naar de achtergevel verplaatst. De uitbouw is voorzien van gemetselde gevels, uitgevoerd met spouwisolatie. Het dak van deze uitbouw is uitgevoerd met bitumineuze dakbedekking en beschikt over een lichtkoepel. Daarnaast zijn de kozijnen van hout met enkele beglazing, met uitzondering van de kozijnen in de uitbouw. Deze zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. De woning is deels voorzien van rolluiken, geplaatst aan de voorgevel en de achtergelegen hoofdslaapkamer. De vloeren zijn beton en afgewerkt met laminaat. De woning bestaat uit 3 bouwlagen: de begane grond, de eerste verdieping en de tweede verdieping.
 
Begane grond
De begane grond bevat de hal met trappenhuis, garderobe, toiletruimte en meterkast. Het toilet is deels betegeld. Via de hal is de woonkamer bereikbaar. Deze leefruimte is ruim van opzet, mede door het verplaatsen van de oorspronkelijke keuken naar de aanbouw. Deze keuken is gesitueerd aan de achtergevel van de uitbouw. De keuken beschikt over veel daglichtinval en geeft toegang naar de tuin. Deze keuken is voorzien van een gootsteen, fornuis met wasemkap, koelkast en oven.
 
Eerste verdieping
De eerste verdieping is bereikbaar via de trap in de hal. Deze verdieping beschikt over een overloop welke toegang geeft naar 2 slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is ruim van opzet. De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorgevel. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel met meubel.
 
Tweede verdieping
Via de vaste houten trap op de overloop van de eerste verdieping is de zolder toegankelijk. Deze zolder is ingedeeld in twee vertrekken welke beide beschikken over een dakraam en bergruimte onder de schuine kap van het dak. De tweede verdieping is tevens de opstelplaats van de cv-ketel. Deze ketel is geplaatst in 2012 en is in eigendom.
 
Perceel
Deze eindwoning aan de Schuttersdreef 57 ligt op een perceel groot circa 131 m2. De voortuin beschikt over een tuinpad naar de voordeur. Langs de woning ligt een groenstrook, welke in eigendom is van de gemeente. De achtertuin beschikt over een betegeld terras en plantenborder. De tuin is op het noorden georiënteerd en volledig omsloten door een tuinmuur en houten schutting met achterom. De garage is toegankelijk via de deur gelegen aan het terras. Deze garage beschikt over voldoende ruimte om één voertuig te stallen. Ook beschikt deze garage over een grote vliering. Middels de elektronische kantelpoort is de garage vanaf de openbare weg te bereiken.
 
Bijzonderheden  
-       Eindwoning in centrum Elsloo
-       Beschikt over 3 slaapkamers
-       Ruime separate garage
 
 

meer