Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Voorstad 3A, Sittard Te Huur

prijs op aanvraag

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1717
woonoppervlakte67 m2
locatieCentrum
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Deze winkelruimte is gelegen aan de Voorstad 3a te Sittard. Het pand bestaat uit een commerciële ruimte (59m2) op de begane grond, voorzien van achtergelegen berging (8m2) met patio en toilet. De winkelstraat Voorstad is een van Sittards bekendste winkelstraten en ligt op de route vanaf het centrale station naar het historische marktplein. De directe omgeving beschikt over diverse daghoreaca, retailwinkels en in de nabije toekomst ook het nieuwe Double Tree Hilton Hotel, gevestigd in het naastgelegen voormalig bisschoppelijk-collegegebouw. 

 

Bouw

De commerciële ruimte beschikt over een winkelpui, met dichte deur gecentreerd en aan weerszijden grote etalages. Het eerste winkelgedeelte beschikt over een hoog plafond en loopt taps toe richting het kassameubel. De achtergelegen winkelruimte beschikt over een lagergelegen plafond, met aan beide zijden kledingrekken. Tevens is dit gedeelte voorzien van drie pashokjes en de toegang naar de achtergelegen berging met pantry en toilet. De winkel beschikt daarnaast ook over een grote spiegelwand, grenzend aan de pashokken. De commerciële ruimte is uitgevoerd met radiatoren en airconditioning. De plafonds zijn voorzien van ingebouwde verlichting en de vloer is belegd met een donkere parketvloer.

 

Verhuur

De commerciële ruimte aan de Voorstad 3a wordt deels gestoffeerd aangeboden ter verhuur. De maandelijkse huur bedraagt € 1500,- per maand, exclusief gas, water en licht. Vanwege de hoogwaardige bouw van de woning zijn deze vaste lasten relatief laag.

 

Huren als starter

Wanneer u als starter op zoek bent naar een geschikte commerciële ruimte dan is het belangrijk de huur van deze ruimte op te nemen in een passend bedrijfsplan. Het is mogelijk om, in samenspraak met de verhuurder, een meerjarenplan te maken waarbij de huurprijs meegroeit met de startende onderneming.

 

Bijzonderheden

  • Commerciële ruimte met karakteristieke gevel
  • Gesitueerd aan drukke winkelstraat
  • Winkelruimte van 59m2 en berging 8m2
  • Voorzien van parketvloer, spiegelwand, kledingrekken, pashokjes en airco
meer