Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Wilhelminastraat 57-57a, Sittard Verkocht

verkocht

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1920
energielabelG
woonoppervlakte165 m2
perceeloppervlakte185 m2
inhoud400 m3
locatieCentrum Sittard
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Het beleggingspand met huisnummers 57 en 57a is gelegen nabij het centrum van Sittard, op loopafstand van het treinstation. Tevens zijn er voldoende faciliteiten, zoals supermarkt en winkels, aanwezig in de nabije omgeving. In het souterrain is een praktijkruimte gerealiseerd, uitgerust met een wachtruimte, toilet en pantry. De begane grond en eerste verdieping bevatten 4 studentenkamers, een badkamer en de gemeenschappelijke keuken. De tweede verdieping is ingericht als studio, met eigen keuken en badkamer. Het pand is een uitstekend beleggingspand met huurinkomsten van een praktijkruimte in het souterrain, 4 studentenkamers gelegen op de begane grond en de eerste verdieping en een studio op de tweede verdieping. Momenteel zijn de praktijkruimte en drie studentenkamers reeds verhuurd.

 
Bouw

Het pand, met bouwjaar 1920, is traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk. Het zadeldak is belegd met betonnen pannen. De kozijnen aan de voorgevel zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. De achtergevel bevat houten kozijnen voorzien van enkele beglazing. De studio op de tweede verdieping bevat twee Velux balkonramen. Het pand bevat een vloerconstructie van beton. De woning is opgebouwd uit 4 bouwlagen: het souterrain, de begane grond, de eerste – en de tweede verdieping. De praktijkruimte in het souterrain bevat het huisnummer 57. Het gedeelte met nummer 57a geeft toegang tot de studentenkamers en de studio.


Praktijkruimte

In het souterrain is een praktijkruimte gevestigd. De entree biedt toegang tot de wachtruimte en het toilet. Vanuit de wachtruimte is de praktijkruimte bereikbaar. Het souterrain is uitgerust met een pantry. Tevens is er voldoende daglicht afkomstig vanuit de dubbele deuren, grenzend aan de achtertuin. De achtertuin ligt op hetzelfde peil als het souterrain. 


Wasruimte

Naast een praktijkruimte is het souterrain ook voorzien van een wasruimte. Deze wasruimte bevat een wasmachine en droger. Deze staan ter beschikking voor de huurders. Dit deel van het souterrain is alleen toegankelijk via het centrale trappenhuis van huisnummer 57a. De praktijkruimte heeft geen toegang tot deze ruimte. Daarnaast geeft deze wasruimte ook toegang tot de tuin.

 
Begane grond

De begane grond heeft een centrale hal met trappenhuis. Deze hal biedt toegang tot twee studentenkamers en de meterkast.  De kamer aan de voorzijde van het pand is ruim 19m2. Deze kamer bevat voldoende daglicht dankzij de erker. Deze is voorzien van kozijnen met isolerende beglazing. Tevens biedt deze erker de mogelijkheid om te ventileren. Deze kamer is ook uitgerust met een wastafel. De kamer aan de achterzijde is ruim 17 m2. Deze kamer bevat 2 grote raampartijen, voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Tevens bevat deze kamer een eigen wastafel.


Eerste verdieping

De eerste verdieping is toegankelijk via het trappenhuis in de centrale hal. Via de overloop zijn de gemeenschappelijke keuken en badkamer toegankelijk. Daarnaast bevat deze verdieping twee studentenkamers. De kamer aan de voorzijde van het pand is 17m2. De kamer aan de achterzijde is 10m2 en bevat een wastafel.


Woonstudio

De tweede verdieping is ingericht als zelfstandige woonstudio. Deze studio is bereikbaar middels de vaste trap vanuit de overloop op de eerste verdieping. De woonstudio bestaat uit een woonruimte met keukenblok en een open slaapkamer. Deze woonruimte is zeer prettig dankzij de grote Velux balkonramen. Daarnaast bevat de studio een eigen badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Tevens is er vanuit deze woonruimte toegang tot de opstelplaats van de CV, welke in eigendom is.


Stadstuin en parkeerplaatsen

Het pand aan de Wilhelminastraat bevat een ruime stadstuin. Deze is toegankelijk via de tuindeuren in het souterrain, met huisnummer 57. Daarnaast is deze stadstuin ook te bereiken via het centrale trappenhuis van huisnummer 57a. De tuin is ruim 20 meter diep en bevat een terras aan de achtergevel. De rest van de tuin is belegd met kiezel. Het pand heeft voor de deur 2 eigen parkeerplaatsen tot zijn beschikking. De voortuin bevat 2 parkeerplaatsen die gebruikt worden door de huurders.

 

Indeling

Souterrain gebruiksoppervlakte circa 32,5 m2.

 • Wachtruimte, afmetingen circa 3 x 8,8 m.
 • Toilet, afmetingen circa 1 x 1,7 m.
 • Praktijkruimte, afmetingen circa 3 x 8,8 m.
 • Pantry, afmetingen circa 0,9 x 2 m.
 • Wasruimte, afmetingen circa 1,9 x 2,7 m. Wasruimte met separate doucheruimte.

 
Begane grond gebruiksoppervlakte circa 36,5 m2.

 • Hal, afmetingen circa 1,3 x 5,7 m. Hal met trappenhuis en meterkast.
 • Kamer 1 , afmetingen circa 3,6 x 4,8 m.
 • Kamer 2, afmetingen circa 3,1 x 5 m.

 
Eerste verdieping gebruiksoppervlakte circa 32,3 m2.

 • Overloop, afmetingen circa 2 x 3,2 m. De hal biedt toegang naar de 2 studentenkamers, de keuken en de badkamer.
 • Kamer 3, afmetingen circa 3,3 x 5 m.
 • Kamer 4, afmetingen circa 3 x 3,2 m.
 • Keuken, afmetingen circa 1,9 x 3,1 m.
 • Badkamer, afmetingen circa 1,8 x 2,2 m. Voorzien van bad met douche, wastafel en toilet. 


Tweede verdieping gebruiksoppervlakte circa 25 m2 (1.50 m-lijn).

 • Studio, afmetingen circa 4 x 4,4 m en 2,4 x 2,8 m. Voorzien van keuken en open slaapkamer.
 • Badkamer, afmetingen circa 1,6 x 2 m.
meer