Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Zonstraat 16, Geleen Verkocht

verkocht

eigenschappen

Geleen, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1956
woonoppervlakte112 m2
perceeloppervlakte300 m2
inhoud430 m3
aanvaardingIn overleg

omschrijving

“Eengezinswoning met oprit en garage in Geleen“
 
Algemene informatie
De woning aan de Zonstraat 16 te Geleen ligt in een rustige jaren ‘50-‘60 woonwijk, op loopafstand van het centrum van Geleen. In de omgeving liggen diverse winkelvoorzieningen, horeca, scholen, sport- en recreatiecentra. Deze eindwoning is gebouwd op een perceel van 300 m2 en heeft een eigen oprit en een vrijstaande garage. De woning is degelijk gebouwd en dient gemoderniseerd te worden.
 
Bouw
De woning uit 1956 is traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk en het zadeldak is belegd met keramische pannen. De vloeren zijn van beton met uitzondering van de woonkamervloer, deze is van hout. Het dakbeschot van het zadeldak is van eterniet beplating. De serre is in de jaren ’70 aangebouwd, vloer is van beton en het platte dak van hout. De kozijnen zijn van hout, op de begane grond deels isolerende beglazing en de overige kozijnen zijn bezet met enkelvoudige beglazing. De woning is grotendeels voorzien van rolluiken. De woning bestaat uit 4 bouwlagen: de kelder, de begane grond, de eerste verdieping en de tweede verdieping.
 
Kelder
De kelder is bereikbaar vanuit de hal. Hier bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine/droger.
 
Begane grond
De begane grond bestaat uit de hal, de woonkamer met open haard, de keuken, de aanbouw/serre/eetkamer en de berging. In de hal bevindt zich de meterkast, de garderobe, de toiletruimte en de trappen naar de kelder en de verdieping. De halfhoog betegelde toiletruimte is voorzien van een staand toilet en fontein. Via de hal zijn de woonkamer en keuken bereikbaar. De keuken is keurig maar gedateerd en is voorzien van een gootsteen, gasfornuis, afzuiging en koelkast.
De aanbouw/serre is momenteel ingericht als eetkamer met een klein zitje gericht naar de tuin. Middels een schuifpui is het nieuwe terras en de achtertuin bereikbaar. Vanuit de serre is de berging bereikbaar en is tevens achterdeur van de woning.
De vloer in de woonkamer is voorzien van vloerbedekking, de vloeren van de eetkamer en keuken zijn belegd met tegels.
 
Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft een overloop met een spiltrap naar de zolder. Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Er zijn 2 royale slaapkamers en een kleinere. De kleinste slaapkamer heeft een inbouwkast, daardoor is deze kamer eveneens ruimtelijk. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, een wastafel en een wandcloset. De vloer van de gehele verdieping, met uitzonderding van de badkamer, is belegd met vloerbedekking.
 
Tweede verdieping
Via een compacte spiltrap is de zolder c.q. tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping wordt momenteel gebruikt als bergzolder en heeft twee dakramen. In de eerste ruimte is de opstelplaats van de Vaillant HR Solide Plus CV-ketel uit 2012. Deze is in eigendom. Het dakbeschot is van eternietplaten.
 
Perceel
De woning ligt op een perceel groot circa 300 m2. Het pand heeft geen voortuin, de royale achtertuin is op het zuiden georiënteerd en heeft een nieuw aangelegd terras grenzend aan de serre en berging.
De hoekwoning heeft een eigen oprit met toegang naar de riante garage. Deze garage biedt parkeergelegenheid voor twee personenauto’s.
 

Bijzonderheden
-       Nette woonwijk
-       Degelijk gebouwde woning met vele mogelijkheden.
-       Dient gemoderniseerd te worden
-       Beschikt over 3 slaapkamers
-       Grotendeels voorzien van rolluiken
-       CV-ketel uit 2012 in eigendom
-       Gunstig gelegen perceel met eigen oprit en vrijstaande garage.
 

Indeling

Kelder, oppervlakte circa 8 m2

 • Provisiekelder, afmetingen circa 4 x 2 m


Begane grond, gebruiksoppervlakte circa 55 m2

 • Entree/hal, afmetingen circa 4 x 2 m
 • Toiletruimte, afmetingen circa 1 x 0,9 m
 • Woonkamer, afmetingen circa 7,2 x 3,8 m
 • Eetkamer, afmetingen circa 3 x 5,5 m
 • Keuken, afmetingen circa 3 x 2 m
 • Berging, afmetingen circa 2,6 x 2,5 m
 • Garage, afmetingen circa 7,8 x 2,8 m


Eerste verdieping, gebruiksoppervlakte circa 38 m2

 • Overloop, afmetingen circa 2,3 x 2,1 m
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3,1 x 3,7 m
 • Slaapkamer, afmetingen circa 4 x 3,7 m
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3 x 2 m
 • Badkamer, afmetingen circa 1,6 x 2,1 m


Tweede verdieping, gebruiksoppervlakte circa 15 m2 (1.50 m-lijn)
Zolder, afmetingen vanaf de 1.50 m-lijn:

 • Overloop, afmetingen circa 2 x 2,5 m. Opstelplaats cv-ketel.
 • Berging, afmetingen circa 3,7 x 2,5 m
   
meer