Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Blijdestein 75, Sittard Verhuurd

verhuurd

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1986
woonoppervlakte78 m2
perceeloppervlakte3035 m2
inhoud221 m3
aanvaardingPer 01 juli 2020

omschrijving

 

Het huurappartement Blijdestein 75 is gelegen in de Sittardse villawijk ‘De Kollenberg”. Het appartement is onderdeel van appartementencomplex ‘Blijdestein’ en ligt op steenworp afstand van het aangrenzende groengebied en het historisch stadscentrum van Sittard. Het appartement is gerenoveerd en gestoffeerd en bevindt zich op de vijfde verdieping van het corridorcomplex. Het huurappartement beschikt tevens over een eigen berging. Tevens is het mogelijk om een garagebox te huren die zich onder het complex bevindt.

Bouw

Het appartementencomplex is traditioneel gebouwd in 1986. De gevels zijn opgebouwd uit metselwerk afgewisseld metalen gevelplaten. Het complex bevat een centrale ingang gelegen aan de Leyenbroekerweg. Via de centrale hal is het trappenhuis en de lift toegankelijk. Daarnaast bevat het complex een geslotencorridor welke toegang geeft naar de voordeuren van de appartementen. Het appartement met nummer 75 is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, met uitzondering van het kozijn in de woonkamer. Deze is uitgevoerd in kunststof voorzien van een draaikiepraam met isolerende beglazing. De vloeren zijn uitgevoerd in beton en afgewerkt met laminaat.  

Begane grond

De begane grond van het appartementencomplex bevat de hoofdentree met bellentableau. Via de entree is de centrale hal bereikbaar waar zich de brievenbus, de toegang naar de bergingen en het trappenhuis met lift bevinden. Deze centrale hal is tevens toegankelijk via de parkeerplaats, welke met slagboom afgesloten is.

Vijfde verdieping

Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping. Het appartement is gesitueerd richting de Kollenberg. De centrale hal van het appartement geeft toegang tot het toilet, twee slaapkamers, de badkamer, bergruimte en het woongedeelte. Dit woongedeelte bestaat uit de woonkamer en de keuken. De luxe L-vormige keuken is voorzien van een combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine. De woonkamer bevat een groot raam met een elektrische screendoek en heeft uitzicht over het groengebied van de Kollenberg. Tevens biedt de woonkamer toegang naar het balkon.
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger.
Het balkon, van ruim 7 m2, is georiënteerd op het zuiden en voorzien van een zonnescherm.
De vloer van het gehele appartement, met uitzondering van de badkamer en toiletruimte, is voorzien van een laminaatvloer. De badkamer en de toiletruimte is betegeld.

Verhuur

Het appartement aan de Blijdestein 75 in Sittard wordt gestoffeerd aangeboden ter verhuur. De maandelijkse huur bedraagt € 845,- per maand, exclusief gas, water, licht.
Er is een mogelijkheid om een garagebox erbij te huren voor € 75,- per maand.
 
De huurder dient te beschikken over: een geldig legitimatiebewijs en een bewijs van inkomen.
 
De huurovereenkomst is gebaseerd op een minimale huurtermijn van 2 jaar (24 maanden). De borgsom is 3 maal de maandelijkse huur.


Bijzonderheden

 • Vanaf 1 juli 2020 beschikbaar
 • Gelegen nabij het centrum Sittard
 • Beschikt over intercom
 • Beschikt over 2 slaapkamers
 • Bevat separate berging
 • Huren van een garagebox (circa 10 m2) mogelijk

  
Indeling

Berging oppervlakte circa 2 m2

 • Berging, afmetingen circa 2 m2

 
Appartement, gebruiksoppervlakte circa 73 m2

 • Hal, afmetingen circa 2,1 x 2,4 m
 • Toiletruimte, afmetingen circa 0,9 x 1,2 m
 • Woonkamer, afmetingen circa 4,6 x 5,9 m
 • Keuken, afmetingen circa 2,6 x 1,8 m 
 • Slaapkamer, afmetingen circa 2,7 x 4,5 m
 • Slaapkamer, afmetingen circa 2,4 x 3,3 m
 • Badkamer, afmetingen circa 1,8 x 2,6 m
 • Berging, afmetingen circa 0,9 x 1,5 m
meer