Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Heeft u verkoopplannen? Dan wilt u natuurlijk graag weten wat uw huis waard is. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in te plannen.

Direct aanvragen

U zit nergens aan vast

E-book: Dé Ultieme Verkoopgids

Hoe verkoop ik mijn huis? Waar moet ik op letten? Hoe werkt het? Download ons gratis e-book (PDF) en leer alles wat u moet weten over de verkoop van uw woning. 

Download gratis (PDF)

Ontvang de beste tips over woningverkoop

Checklist: Woning bezichtigen

Waar moet u op letten bij het bezichtigen van een woning? Hoe belangrijk zijn zaken zoals onderhoud, de omgeving en de leeftijd van een woning? Gebruik onze checklist bij de aankoop van een woning. Dan bent u verzekerd van een goede voorbereiding!

Download gratis (PDF)

Dit moet u zeker niet vergeten

 

YLO Makelaardij
...Veel in huis

Met meer dan 10 jaar ervaring is YLO Makelaardij uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige makelaars in regio Sittard-Geleen en omstreken.

Wij hebben veel in huis Of het nu gaat om verkoop van uw woning, de zoektocht naar een nieuw droomhuis, aankopen, verbouwen of renoveren. Ons team staat voor u klaar om u te intensief en persoonlijk te begeleiden tijdens elke stap.

Er komt namelijk veel kijken bij de verkoop en koop van een huis, maar wij regelen het voor u! En dat doen we op een heel persoonlijke en prettige manier. Daarom werken vele andere graag met ons samen.

 

✅ Elk huis wordt verkocht!

✅ All-in service voor een scherpe prijs

✅ Ruim 10 jaar kennis en ervaring

✅ Eerste adviesgesprek altijd gratis

 

 

De meest persoonlijke begeleiding naar uw nieuwe thuis

Bij ons bent u verzekerd van intensieve begeleiding bij uw aan- of verkooptraject. U staat voor heel wat keuzes en moet beslissingen maken die impact hebben op uw toekomst. En die toekomstvisie, uw droom, houden we altijd helder voor ogen als we uw wensen matchen tegen het huidige marktaanbod.

Dankzij onze ruime ervaring en kennis op het gebied van vastgoed, bouwkunde en architectuur kunnen wij u als geen ander begeleiden, in de breedste zin van het woord.

Stel een vraag

Ontmoet onze experts

Een huis kopen of verkopen doet u niet elke dag. U wilt dan ook kunnen vertrouwen op deskundig advies van iemand die snapt wat u wil. Iemand die u ontzorgt en helpt bij het maken van de juiste beslissingen.

Vertrouw dan ook op onze ervaren makelaars die u elke stap bijstaan met het juiste advies. Onze werkwijze is heel persoonlijk. We houden van open en eerlijke communicatie en korte lijnen. We zijn persoonlijk betrokken. Bij elke opdracht weer! Dat vinden wij belangrijk voor een prettige samenwerking.

Lees meer over ons team

 

Wat vinden anderen van ons?

Lees meer reviews

 

 

 - Google Review - 

"Heel fijne makelaar. Super vakmanschap. Alleen maar lof voor dit bedrijf. Zou hun gelijk weer in de arm nemen bij verkoop woning."

 

Ben Kelleners
- Sittard -

 - Facebook Review - 

"Droomhuis aan de haak geslagen dankzij Yvonne!"

 

Bobby Steur
- Sittard -

 - Review via website - 

"De expertise op meerdere gebieden en de persoonlijke, enthousiaste en zorgvuldige begeleiding zijn een perfecte combinatie!"

 

Familie Stassen
- Sittard -

 

 

Daarom kozen vele anderen voor YLO Makelaardij

Stel een vraag

 

Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

De experts van YLO Makelaardij staan voor u klaar! Maak snel een afspraak op ons kantoor in Sittard.

Deskundig en transparant

Deskundig en transparant

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling & verkoopadvies

Meer dan alleen makelaar

Meer dan alleen makelaar

Met ruime kennis in zake van architectuur & bouw kunnen wij u ook adviseren over de mogelijkheid tussen 'verbouwen of verhuizen'.

Deskundig en transparant

Deskundig en transparant

Wij bieden u de verkoop van de woning en de zoektocht naar het nieuwe onderkomen.

 

 

 

Nieuw in ons aanbod

Bekijk volledig aanbod

 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

 

Gratis waardebepaling aanvragen

U zit nergens aan vast

 

Stel een vraag aan onze experts

Wij staan voor u klaar