Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Fuchs Makelaardij en YLO Makelaardij gaan FYN samen 06-10-2023 17:56

Makelaarskantoor YLO Makelaardij en Fuchs Makelaardij uit Nieuwstadt gaan vanaf vandaag samen verder onder de naam FYN Makelaardij.

Door de fusie van de twee gerenommeerde makelaarskantoren worden expertise, uitgebreide kennis en rijke ervaring binnen de vastgoedsector gebundeld. Onder de naam FYN Makelaardij zijn zij samen in staat om u nog doeltreffender van dienst te zijn.

Dienstverlening op maat
FYN Makelaardij stelt een persoonlijke benadering en op maat gemaakte dienstverlening voorop. Het streven is u volledig te ontzorgen tijdens het hele proces. “Ons doel is om de continuïteit te waarborgen en optimaal in te spelen op de voortdurend veranderende behoeften van onze klanten in de dynamische vastgoedmarkt,” aldus FYN Makelaardij.

Persoonlijk
Met de bundeling van de krachten van beide kantoren en geoptimaliseerde werkprocessen wil FYN Makelaardij haar klanten op een fyne persoonlijke manier kunnen bijstaan tijdens het gehele traject.

Betrokkenheid staat centraal
Bij FYN Makelaardij draait alles om kennisdeling, ervaring en betrokkenheid. Of u nu een vastgoedobject wilt kopen, verkopen, laten beheren of taxeren, FYN Makelaardij wil u daarbij op een menselijke en deskundige wijze ondersteunen.

Expertise en netwerk
De expertise van FYN Makelaardij is geworteld in jarenlange ervaring binnen de vastgoedsector en een diepgaande bouwkundige kennis. Yvonne en Leon kennen elkaar al sinds zij samen op de HTS bouwkunde studeerden. Als bouwkundig ingenieurs verstrekken zij dan ook graag advies op maat, ondersteund door technische knowhow en een uitgebreid netwerk.

Integriteit staat voorop
FYN Makelaardij heeft integriteit bij alle transacties hoog in het vaandel. Met toewijding aan eerlijkheid en integriteit streven we ernaar om u een fyne vastgoedervaring te bieden.

NVM
Als trotse partner van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk en alle diensten die de NVM biedt, waaronder juridisch advies en uitgebreide marktinformatie.

“Wij begrijpen dat vastgoedtransacties cruciale beslissingen zijn. Daarom zijn we vastberaden om u de best mogelijke persoonlijke ondersteuning en expertise te bieden. FYN Makelaardij staat klaar om uw belangen te behartigen en uw vastgoeddromen te verwezenlijken. Wij kijken er naar uit om samen met u uw belangen te behartigen en zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden of een vrijblijvende afspraak in te plannen.”


Onze nieuwe contactgegevens zijn:

FYN Makelaardij
Rijksweg Noord 61
6131 CJ Sittard

telefoon: 046-580 76 73
e-mail: info@fynmakelaardij.nl
website: fynmakelaardij.nl