Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Huis verkopen?

Vraag een gratis verkoopadvies gesprek aan!

Wilt u uw huis verkopen? Zorg dan dat u zich eerst goed informeert over de do’s en don’ts. Wat is de waarde van uw woning en een slimme verkoopstrategie? Welke mogelijkheden, valkuilen en risico’s zijn er? Een goede voorbereiding is cruciaal voor een succesvolle verkoop. Wij praten u graag bij in een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek. Bij ons op kantoor of bij u thuis.

 

multiple hp
fields hp
make hp
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht

Huis verkopen? Goed voorbereid van start!

De makelaars van YLO Makelaardij informeren u graag over alle ins en outs van het verkopen van uw woning.

In een gratis verkoopadviesgesprek bespreken we uw wensen, leggen we het hele proces uit en geven we praktische tips over de verkoop van uw huis. Doel is dat u goed voorbereid van start kunt met de verkoop. Dit is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

 

Vertel ons over uw plannen


 

✅ Gratis & Vrijblijvend

✅ Persoonlijk advies op maat

✅ Bij u thuis of bij ons op kantoor

✅ Reëel advies over vraagprijs

✅ Slimme verkoopstrategie

✅ Verbeterplan voor hogere prijs

Inzicht in risico’s en valkuilen

Een huis verkopen doet u niet elke dag. Voor ons is dat echter dagelijkse kost! We kennen als geen ander de mogelijke valkuilen die u tegen kunt komen en zetten de risico’s voor u op een rij. Ook leggen we uit hoe u een slimme strategie ontwikkelt voor de verkoop van uw woning.

Niet onbelangrijk: de onderhandelingen over de prijs. Hoe zorgt u ervoor dat u een goede deal sluit met de kopers? Kortom: we geven u veel praktische tips en een concreet verkoopadvies. Een gratis waardebepaling van uw huis hoort er natuurlijk ook bij.

 

Gratis verkoopgesprek

Praktisch verkoopadvies

Wat zeker ook aan de orde komt, zijn diverse verkooptips voor de presentatie van uw huis. Onze makelaars laten u zien hoe u door de ogen van potentiële kopers naar uw eigen huis kijkt. We laten u voorbeelden zien van onze aanpak met professionele fotografie, woningvideo’s die impact maken en prachtige brochures. Niet voor niets krijgen we reacties van onze klanten zoals: “Wow, ik wist niet dat ons huis eigenlijk zo mooi is!”

Tijdens ons gratis verkoopadviesgesprek geven we u ook advies over het bepalen van een goede vraagprijs voor uw woning. We geven u bovendien alvast wat tips voor de onderhandeling met mogelijke bieders. En bent u eenmaal tot een akkoord gekomen met een koper: wat kunt u dan allemaal verwachten bij de afhandeling van de verkoop?

 

Gratis verkoopgesprek

 

 

Inclusief gratis waardebepaling

Bij een goed verkoopadvies mag een waardebepaling, een indicatie van de vraagprijs niet ontbreken! Die wordt gebaseerd op vraag en aanbod in de gemeente, de toestand van de woning, locatie etc. Door onze jarenlange ervaring op de Limburgse huizenmarkt kunnen wij u als geen ander helpen met het bepalen van de juiste waarde van uw woning. 

Gratis verkoopgesprek

 

Klaar voor een vrijblijvend verkoopadvies gesprek?

Kies voor een makelaar die u ontzorgt bij de verkoop van uw huis. Een makelaar met genoeg knowhow en expertise om de verkoop van uw woning tot een succes te maken.

 

Direct aanvragen

Of bel: 046 207 7144