Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Gratis waardebepaling

Heb je verkoopplannen? Dan wil je natuurlijk graag weten wat je huis waard is. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvend, persoonlijk gesprek te plannen.


✅ Meer dan 10 jaar ervaring
✅ Duidelijkheid zonder kosten
✅ Persoonlijk advies bij je thuis

 

We komen graag bij je langs

Je zit nergens aan vast

* = verplicht

Vrijblijvend persoonlijk advies
 Bij jou thuis

 

 

 

 

Wat kun je verwachten?

 

Stap 1
Opname van je woning

We nemen de staat op van je huis, door een aantal zaken te controleren. Hieronder vind je een aantal punten die voor ons van belang zijn bij een waardebepaling:

Bouwkundige aspecten, zoals: staat van onderhoud, constructie en kwaliteit van gebruikte materialen, en mate van isolatie en energiezuinige maatregelen.

Algemene eigenschappen, zoals: ligging en omgeving, inhoud en oppervlakte, en leeftijd van je huis.

Bestemmingsplannen en bodeminformatie.

Stap 2
Kadastraal onderzoek

Het Kadaster is het openbare register van registergoederen waaronder vastgoed. Om te kijken of de gegevens uit het Kadaster kloppen doen wij een uitgebreide kadastrale recherche. Aan de hand van de bekende gegevens controleren we of deze overeenkomen met hetgeen wij waarnemen bij je woning. Het is namelijk mogelijk dat hier discrepanties aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van de erfgrens met uw buren. Deze informatie nemen wij mee in de waardebepaling van uw huis.

Stap 3
Vergelijkbare huizen zoeken

Om de waarde van je huis goed vast te kunnen stellen, bekijken we ook vergelijkbare huizen die recentelijk verkocht zijn. Vaak zijn dit huizen in de omgeving. De prijs en snelheid waarmee vergelijkbare huizen verkocht worden, geeft ons een nog beter beeld van de waarde van je huis.

Wat kost een waardebepaling? Helemaal niets!

Zoals je hierboven kunt zien gaan we grondig te werk om je huis goed op waarde te schatten. En het mooie? De kosten van de huis waardebepaling nemen wij voor onze rekening!

We vinden het namelijk belangrijk om je van het beste advies te voorzien. Je krijgt niet alleen een goede indicatie van de verkoopwaarde op dit moment, je weet ook meteen wat je bestedingsruimte is omdat je waarschijnlijk ook aan het oriënteren bent om een andere woning te kopen.

 

Gratis waardebepaling aanvragen

Vrijblijvend persoonlijk advies bij je thuis

Wat is mijn huis waard?

Heb jij je wel eens afgevraagd wat je woning waard is? In de praktijk blijkt dat veel Nederlanders geen reële inschatting maken van de waarde van hun huis.

Sommige mensen overschatten de waarde van hun eigen bezit, terwijl anderen de mogelijke vraagprijs onderschatten en hierdoor een winstgevende verkoop mislopen. Gelukkig kun je dit voorkomen door een gratis woning waardebepaling aan te vragen. Persoonlijk advies bij jou thuis. Dan weet je waar je aan toe bent! 

 

Gratis waardebepaling aanvragen

Je zit nergens aan vast

Waardebepaling is geen taxatie

Een waardebepaling geeft je een prima beeld van de waarde van je woning. Het is echter geen officiële taxatie!

Bij een taxatie ontvang je namelijk een taxatierapport dat je kunt gebruiken voor je hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Een geldverstrekker eist in alle gevallen een taxatie. Maar maak je niet druk, ook daar kunnen we je meehelpen! Wil je jouw huis verkopen? Start dan altijd met een waardebepaling. Zo krijg je snel een representatief beeld van de mogelijke vraagprijs.

 

Gratis waardebepaling aanvragen

Weet waar je aan toe bent