Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Gratis waardebepaling

Heeft u verkoopplannen? Dan wilt u natuurlijk graag weten wat uw huis waard is. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvend, persoonlijk gesprek in te plannen.


✅ Meer dan 10 jaar ervaring
✅ Duidelijkheid zonder kosten
✅ Persoonlijk advies bij u thuis

 

We komen graag bij u langs

U zit nergens aan vast

multiple hp
fields hp
make hp
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht

 

 

 

Wat kunt u verwachten?

 

Stap 1
Opname van uw woning

We nemen de staat op van uw huis, door een aantal zaken te controleren. Hieronder vindt u een aantal punten die voor ons van belang zijn bij een waardebepaling:

Bouwkundige aspecten, zoals: staat van onderhoud, constructie en kwaliteit van gebruikte materialen, en mate van isolatie en energiezuinige maatregelen.

Algemene eigenschappen, zoals: ligging en omgeving, inhoud en oppervlakte, en leeftijd van uw huis.

Bestemmingsplannen en bodeminformatie.

Stap 2
Kadastraal onderzoek

Het Kadaster is het openbare register van registergoederen waaronder vastgoed. Om te kijken of de gegevens uit het Kadaster kloppen doen wij een uitgebreide kadastrale recherche. Aan de hand van de bekende gegevens controleren we of deze overeenkomen met hetgeen wij waarnemen bij uw woning. Het is namelijk mogelijk dat hier discrepanties aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van de erfgrens met uw buren. Deze informatie nemen wij mee in de waardebepaling van uw huis.

Stap 3
Vergelijkbare huizen zoeken

Om de waarde van uw huis goed vast te kunnen stellen, bekijken we ook vergelijkbare huizen die recentelijk verkocht zijn. Vaak zijn dit huizen in de omgeving. De prijs en snelheid waarmee vergelijkbare huizen verkocht worden, geeft ons een nog beter beeld van de waarde van uw huis.

Wat kost een waardebepaling? Helemaal niets!

Zoals u hierboven kunt zien gaan we grondig te werk om uw huis goed op waarde te schatten. En het mooie? De kosten van de huis waardebepaling nemen wij voor onze rekening!

We vinden het namelijk belangrijk om u van het beste advies te voorzien. U krijgt niet alleen een goede indicatie van de verkoopwaarde op dit moment, u weet ook meteen wat uw bestedingsruimte is omdat u waarschijnlijk ook aan het oriënteren bent om een andere woning te kopen.

 

Gratis waardebepaling aanvragen

Vrijblijvend persoonlijk advies bij u thuis

Wat is mijn huis waard?

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat uw woning waard is? In de praktijk blijkt dat veel Nederlanders geen reële inschatting maken van de waarde van hun huis.

Sommige mensen overschatten de waarde van hun eigen bezit, terwijl anderen de mogelijke vraagprijs onderschatten en hierdoor een winstgevende verkoop mislopen. Gelukkig kun u dit voorkomen door een gratis woning waardebepaling aan te vragen. Persoonlijk advies bij u thuis. Dan weet u waar u aan toe bent! 

 

Gratis waardebepaling aanvragen

U zit nergens aan vast

Waardebepaling is geen taxatie

Een waardebepaling geeft u een prima beeld van de waarde van uw woning. Het is echter geen officiële taxatie!

Bij een taxatie ontvangt u namelijk een taxatierapport dat u kunt gebruiken voor uw hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Een geldverstrekker eist in alle gevallen een taxatie. Maar maak u niet druk, ook daar kunnen we u meehelpen! Wilt uw huis verkopen? Start dan altijd met een waardebepaling. Zo krijg u snel een representatief beeld van de mogelijke vraagprijs.

 

Gratis waardebepaling aanvragen

Weet waar u aan toe bent