Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Kerkplein 4E, Sittard Verhuurd

verhuurd

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1725
energielabelG
woonoppervlakte117 m2
perceeloppervlakte80 m2
inhoud425 m3
locatieCentrum

omschrijving

De bovenwoning met adres Kerkplein 4E is gelegen in het stadscentrum van Sittard. Deze woning is toegankelijk via het kerkplein, maar kijkt ook uit over de Limbrichterstraat, welke deeluitmaakt van het winkelgebied van Sittard.Daarnaast is het pand gelegen op een perceel van 80 m2. 

 
Bouw

Het pand, met bouwjaar 1725, is traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk. Het dak is geïsoleerd en deels belegd met dakpannen en deels voorzien van bitumineuze dakbedekking. Vrijwel alle kozijnen, met uitzondering van de voordeur en de berging, zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. De vloeren zijn van hout. De woning bestaat uit 3 bouwlagen: de begane grond, de eerste verdieping en tweede verdieping. Daarnaast bevat de woning een bergzolder welke bereikbaar is via een vlizotrap. 

 

Begane grond

De begane grond bevat het winkelpand (met adres Limbrichterstraat 47) en de entree van de woning aan het Kerkplein. De entree van de woning bestaat uit een hal met trap naar de eerste verdieping. Via de hal is de berging bereikbaar. De berging bevat dubbele deuren waardoor deze ruimte geschikt is voor het stallen van fietsen. Tevens bevat de berging de meterkast. 

 
Eerste verdieping

De eerste verdieping is bereikbaar via de trap in de hal. Deze verdieping bevat een gang die toegang biedt naar de keuken, toilet, bijkeuken en woon- en eetkamer. In de bijkeuken bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine. De keuken is voorzien van een gootsteen, elektrische kookplaat, elektrische oven, wasemkap en koelkast. Het toilet, met wandcloset, is halfhoog betegeld met neutrale witte tegels. De vloer is afgewerkt met een donkere vloertegel. Naast het toilet bevindt zich de bijkeuken. Aan de voorzijde  van de woning is de woon- en eetkamer gesitueerd. Deze royale ruimte heeft uitzicht op de winkelstraat. Dit vertrek heeft een lengte van ruim 10,5m en een vrije hoogte van 2,1m. Via de pui aan de eetkamer is de patio op deze verdieping bereikbaar. De vloer op de eerste verdieping is belegd met een hout-look pvcvloer. 

 
Tweede verdieping

Via de vaste trap geschakeld aan de centrale gang van de eerste verdieping is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping bevat twee slaapkamers, de badkamer en een patio. De hoofdslaapkamer is voorzien van vloertapijt. Daarnaast is vanuit deze ruimte de patio op de tweede verdieping en de zolder toegankelijk.  Via de centrale overloop is de badkamer en de tweede slaapkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. De tweede slaapkamer bevat een dakkapel dat een schitterend uitzicht biedt op de St. Petruskerk. Deze slaapkamer bevat de CV-ketel, weggewerkt in een wandkast. De HR CV-ketel is uit 2001 en in eigendom. De bovenverdieping is voorzien van tapijt, met uitzondering van de badkamer. Deze is voorzien van een tegelvloer. 

 
Verhuur

De bovenwoning aan het Kerkplein in Sittard wordt deels gestoffeerd aangeboden ter verhuur. De maandelijkse huur bedraagt totaal € 975,- per maand, exclusief gas, water en licht en internet. De huurder dient te beschikken over: een geldig legitimatiebewijs en een bewijs van inkomen/gezamenlijk inkomen aan te tonen van driemaal de maandelijkse huur..

De huurovereenkomst is gebaseerd op een minimale huurtermijn van 2 jaar (24 maanden). De borgsom bedraagt € 1950,-.

 

Bijzonderheden 

  • Prachtige woonlocatie in centrum Sittard
  • Ruime opzet met twee slaapkamers
  • Beschikt over kleine patio
  • Begane grond uitgevoerd met een fietsenberging
meer