Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Parklaan 17 R04, Sittard Verhuurd

verhuurd

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar2021
energielabelA
woonoppervlakte144 m2
perceeloppervlakte2269 m2
inhoud504 m3
locatieSittard, park, centrum
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Het bovenste appartement van de Parklaan Residentie is gelegen aan de Parklaan 17 R04 te Sittard. Dit luxe nieuwbouwcomplex is gelegen langs de Cötelbeek en bevat veel groen. Het complex zal medio zomer 2021 opgeleverd worden en beschikt over een riante penthouse met inpandige dubbele garage. Op loopafstand zijn er voldoende faciliteiten aanwezig, zoals supermarkten, station, monumentaal Stadspark en diverse horecaondernemingen en winkels.

 

Bouw

Het nieuwbouwcomplex bestaat uit twee bouwdelen, welke gesplitst worden door een rijlaan met toegang naar de inpandige garages. Het complex is daarnaast verspringend van elkaar gebouwd. Hierdoor bevat het penthouse appartement veel privacy. De gevels zijn uitgevoerd in metselwerk en de kozijnen zijn van aluminium met HR++ beglazing. Aan de gevelzijde van het ruime balkon zijn schuifpuien gemaakt, waardoor er veel daglichttoetreding ontstaat in de aanliggende woonvertrekken. Het appartement beschikt tevens over hoogwaardige duurzame toepassingen, zoals vloerverwarming, mechanische ventilatie en zonnepanelen. Deze toepassingen geven de woning energielabel A. Het complex is momenteel in aanbouw en zal medio zomer 2021 opgeleverd worden. Het penthouse is gesitueerd op de bovenste verdieping (bouwlaag 4) en is voorzien van een dubbele inpandige garage met berging in het souterrain. Het appartement is toegankelijk via het trappenhuis of de lift.

 

Souterrain

Het appartementencomplex is uitgevoerd met een groot souterrain voorzien van inpandige garages. Het penthouse met huisnummer 17 R04 beschikt over een riante dubbele garage en een separate berging. Deze garage is toegankelijk middels de elektrische garagepoort via de rijbaan tussen de twee bouwdelen. Via de geschakelde gang is het centrale trappenhuis met lift bereikbaar.

 

Penthouse met balkon

Het appartement, gelegen op de bovenste verdieping, is toegankelijk via het centrale trappenhuis met lift. De woning beschikt over een entree met garderobe, meterkast en overloop. Via de overloop is de wasruimte, het separate toilet, de technische ruimte en de leefruimtes bereikbaar. De centrale woonruimte met keuken, eetkamer en woonkamer is riant van opzet met veel daglicht. Het grote raam aan de voorgevel geeft zicht op de parklaan en de bijbehorende groen- en watervoorzieningen. Het balkon, gelegen aan de noordzijde van het complex, is gesitueerd langs de volledige zijgevel. Hierdoor is heet balkon zowel vanuit de eetkamer als twee slaapkamers toegankelijk. De slaapkamers zijn bereikbaar via de overloop van de hoofdentree. Tevens is de badkamer, met toilet, dubbele wastafel en ruime inloopdouche via deze overloop te bereiken. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en bevat hierdoor veel privacy. Deze slaapkamer is ruim van opzet.

 

Perceel

Het perceel aan de Parklaan is toegankelijk middels de rijbrug en beschikt over een elektrische poort met intercomsysteem. Daarnaast zal het gehele perceel opnieuw aangelegd worden en voorzien van hoogwaardige buitenverlichting.

 

Verhuur

Het appartement aan de Parklaan 17 R04 is momenteel in aanbouw en zal medio zomer 2021 opgeleverd worden. De maandelijkse huur bedraagt € 1850,- per maand, exclusief gas, water en licht. De borgsom is gesteld op twee maanden huur en dient vooraf aan de huurperiode te voldaan. Vanwege de hoogwaardige bouw van de woning zijn deze vaste lasten relatief laag. De huurder dient te beschikken over: een geldig legitimatiebewijs en een inkomen/gezamenlijk inkomen aan te tonen van driemaal de maandelijkse huur.

 

 

Bijzonderheden

 • Penthouse met 3 slaapkamers
 • Beschikt over riante inpandige dubbele garage met berging
 • Nabij Stadspark en historisch stadscentrum
 • Energielabel A

 

Indeling

 

Souterrain, oppervlakte circa 76 m2

 • Garage, afmetingen circa 5,8 x 9,8 m
 • Berging, afmetingen circa 2,7 x 3,9 m

 

Penthouse, oppervlakte circa 144 m2

 • Hal/entree, afmetingen circa 1,5 x 4,8 m
 • Overloop, afmetingen circa 1,3 x 4,8 m
 • Toiletruimte, afmetingen circa 1,0 x 1,7 m
 • Technische ruimte, afmetingen circa 1,0 x 2,1 m
 • Keuken, afmetingen circa 3,5 x 5,1 m
 • Eetkamer, afmetingen circa 2,5 x 4,7 m
 • Woonkamer, afmetingen circa 4,0 x 6,2 m
 • Overloop, afmetingen circa 1,3 x 3,9 m
 • Berging, afmetingen circa 1,5 x 3,5 m
 • Badkamer, afmetingen circa 2,4 x 3,5 m
 • Hoofdslaapkamer, afmetingen circa 4,1 x 4,8 m
 • Slaapkamer, afmetingen circa 2,2 x 3,9 m
 • Slaapkamer, afmetingen circa 2,2 x 3,9 m

 

meer