Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Rijksweg Zuid 103 A, Sittard Verhuurd

verhuurd

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1915
energielabelD
woonoppervlakte87 m2
perceeloppervlakte2008 m2
inhoud320 m3
locatieSittard
aanvaardingIn overleg

omschrijving

Ruim appartement gelegen nabij historisch centrum Sittard

Algemene informatie
Deze ruime bovenwoning is gelegen aan de Rijksweg Zuid 103A te Sittard. Deze bovenwoning ligt nabij het historische stadscentrum en aan een van Sittards belangrijkste toegangswegen. Tevens zijn er voldoende faciliteiten in de directe omgeving aanwezig, zoals supermarkten, treinstation, het monumentale stadspark en diverse sportverenigingen en horecaondernemingen. Deze woning beschikt over een ruim woonoppervlakte met 2 slaapkamers, een gemeenschappelijk dakterras van 20m2 en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bouw
Het pand, met bouwjaar 1915, is traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk en voorzien stucwerk. Het dak is belegd met een bitumineuze dakbedekking. Het gemeenschappelijke dakterras is deels afgewerkt terrastegels en voorzien van een kunstgras. De kozijnen zijn grotendeels van aluminium met dubbele beglazing. De vloeren van de woning zijn uitgevoerd in beton. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar via de betonnen trap aan de zijgevel.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is onderverdeeld in een gemeenschappelijke entree. Via deze entree is er toegang naar het appartement. De overloop grenst aan twee slaapkamers, de badkamer met toilet, ruime eet-, woonkamer en open keuken. De eet- en woonkamer zijn gelegen aan de voorgevel met zicht op het straatbeeld. De aangrenzende open keuken is ruim van opzet en beschikt over een werkblad met bovenkasten. De keuken is voorzien van kookplaat, afzuigkap, overn, gootsteen, koelkast en wasmachine. Via de overloop gelegen aan de woonkamer zijn de twee slaapkamers bereikbaar. De hoofdslaapkamer is ruim van opzet. De tweede slaapkamer is een eenpersoonskamer. De aangrenzende badkamer is uitgevoerd met een toilet, wastafel en douche. Aan de overloop is tevens een nis gesitueerd, welke geschikt is voor het maken van een thuiswerkplek of speelhoek voor kinderen. Via de betonnen buitentrap is het dakterras te bereiken. Dit gemeenschappelijke dakterras is deels afgewerkt met terrastegels en kunstgras. Het terras is georiënteerd op het noordwesten en in gebruik voor het appartement met huisnummer 103A en het naastgelegen appartement. 

Verhuur
De bovenwoning aan de Rijksweg Zuid 103A wordt aangeboden ter verhuur. De maandelijkse huur bedraagt € 950,- per maand, exclusief gas, water en licht, met een vaste huurperiode van 2 jaar. Daarnaast is er een waarborgsom van € 1.900,- (2 maal de maandhuur) van toepassing op deze woning.  
De verhuurder zal in overleg met huurder een voorschot voor gas/water en licht vaststellen. Het is niet mogelijke als huurder zelf een leveringscontract af te sluiten. 
De potentiële huurder dient te beschikken over: een geldig legitimatiebewijs en een inkomen/gezamenlijk inkomen aan te tonen van driemaal de maandelijkse huur. 

Bijzonderheden 

  • Appartement met eigen zij-ingang 
  • Gemeenschappelijk dakterras
  • Beschikt over 2 slaapkamers en een ruime eet- en woonkamer met open keuken
  • Mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein
meer