Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Rijksweg Noord 70, Sittard Verhuurd

verhuurd

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1962
energielabelB
woonoppervlakte114 m2
perceeloppervlakte255 m2
inhoud772 m3
locatieCentrum
aanvaardingin overleg

omschrijving

 

Deze woning is gelegen aan de Rijksweg Noord te Sittard. Het pand bestaat uit een commerciële ruimte (huisnummer 70a) op de begane grond en bovenwoning op de eerste en tweede verdieping (huisnummer 70). De woning ligt nabij het historische stadscentrum en aan een van Sittards belangrijkste toegangswegen. Tevens zijn er voldoende faciliteiten in de directe omgeving aanwezig, zoals supermarkten, sportfaciliteiten, het Maasland Park, bibliotheek, filmhuis en verschillende horecaondernemingen.

 

Bouw

Het pand, met bouwjaar 1962, is traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk en voorzien van spouwmuurisolatie, uitgevoerd in 2013. De daken zijn in 2017 belegd met kunststof dakbedekking en uitgevoerd met dakisolatie. Het ruime dakterras is in 2016 vernieuwd en afgewerkt met fraaie terrastegels. De kozijnen zijn van aluminium en voorzien van HR++ beglazing uit 2017. De voorgevel is voorzien van 3-voudige isolerende beglazing. De vloeren van de woning zijn uitgevoerd in beton. Het pand bestaat uit 4 bouwlagen: de kelder, de begane grond, eerste en tweede verdieping.

 

Kelder

De kelder, welke bij het woonhuis behoord bestaat uit twee keldervertrekken. De kelder is de opstelplaats voor de cv-installatie. Het pand beschikt over twee cv-ketels. De installatie is opgesplitst, waarbij de cv-ketel uit 2001 is gekoppeld aan de commerciële ruimte. Het woonhuis beschikt over een cv-ketel uit 2017. Deze hoogrendementsketels zijn beide in eigendom en beschikken over een goede onderhoudsstatus. Daarnaast is ook in 2017 het pand voorzien van een nieuwe boiler.

 

Begane grond

De begane grond bevat de twee entrees gelegen aan de rechterzijde van de voorgevel. De bovenwoning is voorzien van een entree met hal, trappenhuis en toegang naar de kelder. Tevens beschikt de bovenwoning over een garage, welke bereikbaar is via de achtergelegen toegangsweg. Hierbij is het mogelijk om een auto te parkeren op eigen grond. De garage is uitgevoerd met dubbele aluminium deuren en bevat voldoende plaats voor één auto, stalling van fietsen en de afvalbakken.

 

Eerste verdieping

De eerste verdieping is onderverdeeld in een overloop, royale woonkamer met open haard, dichte keuken, studeerkamer en een apart toilet. De woonkamer bevat een ruim zitgedeelte en voldoende ruimte als eetkamer. Door de toepassing van zowel grote raamoppervlakten aan de voor- en achtergevel is deze woonkamer een prettige leefruimte. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afzuiging, oven, vaatwasser, koelkast en diepvries. Hier bevindt zich ook een ingebouwde muurkast voor extra bergruimte. Het royale dakterras is zowel via de schuifpui in de woonkamer als via de achterdeur in de keuken te bereiken. Dit dakterras is georiënteerd op het westen en afgewerkt met terrastegels.

 

Tweede verdieping

De tweede verdieping beschikt over een overloop welke toegang geeft naar vier slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de achtergevel en beschikt over een inbouwkast met kaptafel. De slaapkamer gelegen naast de hoofdslaapkamer heeft een muurkast met de aansluiting voor wasmachine en droger. Aan de voorgevel zijn tevens twee slaapkamers aanwezig. De grootste kamer is geschikt als tweepersoons slaapkamer. De compactere slaapkamer is voorzien van een inbouwkast.  De badkamer, volledig vernieuwd in 2018, is voorzien van een inloopdouche, toilet, vaste wastafel en designradiator.

 

Verhuur

De woning aan de Rijksweg Noord 70 wordt deels gestoffeerd aangeboden ter verhuur. De maandelijkse huur bedraagt € 1150,- per maand, exclusief gas, water en licht. Vanwege de hoogwaardige bouw van de woning zijn deze vaste lasten relatief laag. De huurder dient te beschikken over: een geldig legitimatiebewijs en een inkomen/gezamenlijk inkomen aan te tonen van driemaal de maandelijkse huur.

 

 

Bijzonderheden

-       Bovenwoning met eigen ingang

-       Groot dakterras afgewerkt met terrastegels

-       Beschikt over 4 slaapkamers

-       Garage en parkeerplaats aan achterzijde

 

 

Indeling

 

Kelder, oppervlakte circa 33 m2

 

Begane grond, oppervlakte circa 8 m2

Hal/entree, afmetingen circa 3 x 2,7 m

 

 

Eerste verdieping, oppervlakte circa 70 m2

-       Overloop, afmetingen circa 2,7 x 4,7 m

-       Woonkamer, afmetingen circa 8,2 x 5,3 m

-       Keuken, afmetingen circa 4,1 x 3,2 m

-       Studeerkamer, afmetingen circa 3,2 x 2,1 m

-       Toiletruimte, afmetingen circa 1,4 m

           

Tweede verdieping, oppervlakte circa 70 m2

-       Overloop, afmetingen circa 1,3 x 4,7 m

-       Hoofdslaapkamer, afmetingen circa 4,5 x 5,2 m

-       Slaapkamer, afmetingen circa 4,5 x 3 m

-       Slaapkamer, afmetingen circa 4 x 2,1 m

-       Slaapkamer, afmetingen circa 2,6 x 3,2 m

-       Badkamer, afmetingen circa 1,3 x 3,2 m

meer