Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

ing. Y.J.J. (Yvonne) Offermans-Leinders

Yvonne (1960) studeerde Bouwkunde aan de HTS te Heerlen. Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben als projectleider besloot Yvonne het roer om te gooien. Na het succesvol afronden van de opleiding SVM NIVO Vastgoed werd ze werkzaam als makelaar. In 2007 starte ze de onderneming YLO Bouwadvies & makelaardij op. Na het instappen van haar zoon Thijs is de makelaardij-tak op zelfstandige voet verder gegroeid. De groei is de basis geweest voor het huidige YLO Makelaardij.

Neem contact op

ir. T.J.C.E. (Thijs) Offermans

Als derde generatie bouwkundige is Thijs (1988) opgegroeid met ontwerp en bouw. Na zijn opleiding Built Environment aan ZUYD Hogeschool te Heerlen, vervolgde hij zijn studie aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Daar behaalde hij zijn Master Architecture, Building & Planning, met specialisatie Rationele Architectuur. Voor Thijs staat samen met de klant zoeken naar een nieuwe thuisplek centraal. Daarnaast beschikt hij over een sterk gevoel voor ontwerp en grafische presentatie. Hij biedt perspectief bij woningen die na aankoop nog aan persoonlijke smaak aangepast kunnen worden. 

Neem contact op

D.A.N. (Danielle) Konings

Danielle (1985) heeft de opleidingen Directie-secretaresse/Management Assistente en Officemanager met goed gevolg afgesloten. Na haar 14 jarige werkervaring in de advocatuur, architectuur en assurantiën was ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze is het visitekaartje en veelal het eerste aanspreekpunt van YLO Makelaardij. Ze houdt zich bezig met administratieve, dienstverlenende en commerciële werkzaamheden. Daarnaast ondersteunt en ontzorgt ze de makelaars van YLO Makelaardij.

Neem contact op