Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Voorstad 3A, Sittard Te Huur

€ 750,- p.m. excl GWL

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1717
woonoppervlakte67 m2
locatieCentrum Sittard
aanvaardingIn overleg

omschrijving

“Winkelruimte gelegen aan drukke winkelstraat Sittard“
 
Algemene informatie
Deze winkelruimte is gelegen aan de Voorstad 3a te Sittard. Het pand bestaat uit een commerciële ruimte (59m2) op de begane grond met een inpandige berging met pantry (8m2) en toilet. De winkelstraat Voorstad is een van Sittards bekendste winkelstraten en ligt op de route vanaf het centrale station naar het historische marktplein. Tevens ligt het op het kruispunt met de verbinding naar de Ligne en anderzijds het nieuwe Double Tree Hilton Hotel, gevestigd in het voormalig bisschoppelijk-collegegebouw. De directe omgeving beschikt over diverse daghoreca en retailwinkels.
 
Bouw
De entree van de commerciële ruimte is via een statige, sfeervolle stalen winkelpui, met dichte deur gecentreerd en aan weerszijden grote etalages. Momenteel is de ruimte in gebruik als kledingzaak, met aan beide zijden kledingrekken en drie pashokjes. Aan het einde bevindt zich een grote spiegelwand en de toegang naar de achtergelegen berging met pantry en toilet. De commerciële ruimte is uitgevoerd met radiatoren en airconditioning. De plafonds zijn voorzien van ingebouwde verlichting en de vloer is belegd met een donkere parketvloer.
 
Verhuur
De commerciële ruimte aan de Voorstad 3a wordt thans gestoffeerd aangeboden ter verhuur. Aanpassing of verbouwing van de ruimte is in overleg mogelijk. Afhankelijk van de huurperiode bedraagt de maandelijkse huur voor het eerste jaar € 750,- per maand, exclusief gas, water en licht. Vanwege de hoogwaardige bouw van het vastgoed zijn de energielasten relatief laag. Tevens is het mogelijk om de commerciële ruimte op termijn uit te breiden met 50 m2.
 
Huren als starter
Wanneer u als starter op zoek bent naar een geschikte commerciële ruimte dan is verhuurder bereid -bij een passend bedrijfsplan- mee te investeren bij het opstarten van een eigen onderneming. Het is eveneens mogelijk om, in samenspraak met de verhuurder, een meerjarenplan te maken waarbij de huurprijs meegroeit met de startende onderneming.
 

Bijzonderheden

  • Commerciële ruimte met karakteristieke gevel
  • Gesitueerd aan drukke winkelstraat
  • Winkelruimte van 59m2 en berging 8m2
  • Voorzien van parketvloer, spiegelwand, kledingrekken, pashokjes en airco
  • Aanpassing/verbouwing bespreekbaar
  • Uitbreiding commerciële ruimte met 50 m2 op termijn mogelijk
     
meer