Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Dunckellaan 36, Sittard Verkocht

verkocht

eigenschappen

Sittard, Sittard, Limburg
bouwjaar1970
energielabelC
woonoppervlakte234 m2
perceeloppervlakte808 m2
inhoud787 m3
aanvaardingIn overleg

omschrijving

De vrijstaande bungalow met carport is gelegen in het oudste gedeelte van de mooie villawijk de Kollenberg. Het pand is gesitueerd nabij de groene bosrand en is gebouwd in 1970. Het bijbehorende perceel is ruim en bevat een verhoogd terras. 

De gevels zijn traditioneel opgebouwd uit metselwerk met spouwmuur. Deze spouwmuur is voorzien van isolatie. Daarnaast is ook de onderzijde van de begane grondvloer en het dak voorzien van isolatie.

Het exterieur van de woning is geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. De boeiboorden zijn in 2011 bekleed met Plastisol HPS gecaote staalplaten. In 2017 zijn de gevels voorzien van nieuw schilderwerk. Tevens is het pand grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, met uitzondering van de voordeur, de grote schuifpui aan de achtergevel en het hoekraam in de woonkamer, deze zijn van hout. Alle kozijnen zijn vernieuwd, zowel de kunststof als de houten kozijnen. Daarnaast zijn alle kozijnen voorzien van isolerende HR++ beglazing. Het platte dak is belegd met bitumineuze dakbedekking, waarop 18 stuks zonnepanelen zijn geplaatst. 

De woning is opgebouwd uit 2 bouwlagen: het souterrain en de begane grond. 
Op de begane grond bevindt zich de hal/entree met garderobe, meterkast en een toilet. Het leefgedeelte bestaat uit een woonkamer, eetkamer en living, keuken, slaapkamer, studeerkamer en een badkamer. De royale living biedt, middels een schuifpui, toegang tot het terras. Via dit ruime terras is de tuin bereikbaar via een stalen trap. De riante woonkamer bevat zeer veel natuurlijk daglicht afkomstig van het grote hoekraam. Daarnaast bevat de woonkamer een open haard. Vanuit de eetkamer is de buitenberging te bereiken. 
De slaapkamer, badkamer en studeerkamer zijn gesitueerd aan de noordgevel van het pand. De badkamer bevat een douche, bubbelbad, wastafelmeubel en toilet. Deze badkamer is geheel betegeld. De slaapkamer is ruim en biedt zicht op de tuin. Tevens bevat deze slaapkamer een inbouwkast. De studeerkamer is een prettige werkruimte. 
De vloer in de hal en het woongedeelte is belegd met gladde leisteen. De wanden zijn gestukadoord. De overige ruimten zijn afgewerkt met laminaat of tapijt.

Het souterrain is bereikbaar via de centraal gelegen trap op de begane grond. In dit souterrain bevindt zich de hal die toegang biedt tot: drie slaapkamers, een recent gerealiseerde badkamer, bijkeuken met CV-ruimte en een aparte bergruimte. In de badkamer is de opstelplaats van de wasautomaat en de droger. Daarnaast bevat deze badkamer een wastafelmeubel met spiegel, een toilet en een inloopdouche. Het souterrain is een prettige leefruimte. Dit dankzij de gemiddelde vrije hoogte van 2,2 meter en de ruime inval van daglicht.

Rondom de bungalow ligt een mooie en verzorgde tuin. Deze tuin is via beide zijden van het pand bereikbaar. Aan de achtergevel is er een groot verhoogd terras met balustrade, welke op het noordwesten is georiënteerd. Onder dit hoger gelegen terras is een ruime berging aanwezig.

 • Woonoppervlakte souterrain circa 90 m2
 • Woonoppervlakte begane grond circa 155 m2
 • Inhoud woning circa 787 m3
 • Het plat dak is in 2015 voorzien van 18 stuks zonnepanelen
 • Vaillant CV-ketel uit 2017, in eigendom
 • Energielabel C

 

Indeling

Souterrain, oppervlakte circa 116 m2

 • Gang, circa 13 m2. Deze overloop biedt toegang naar drie slaapkamers, een badkamer, CV-ruimte/bijkeuken en een ruime berging. De vloer is voorzien van vloerbedekking.
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3,5 x 6,1 m. De vloer is belegd met laminaat en de wanden zijn gestukadoord. 
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3 x 2,9 m. De vloer is belegd met laminaat en de wanden zijn gestukadoord.
 • Slaapkamer, afmetingen circa 4,1 x 4,1 m. Deze kamer heeft een inbouwkast. Hierin bevindt zich de watermeter. De vloer is voorzien van vloerbedekking en de wanden zijn gestukadoord. De kozijnen zijn van hout met isolerende beglazing.
 • Badkamer, afmetingen circa 3,6 x 2 m. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet en badmeubel. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en droger. De wanden zijn grotendeels betegeld, de vloer is volledig betegeld.
 • Bijkeuken, afmetingen circa 1,4 x 3,2 m. Deze ruimte is voorzien van een keukenblok en staat in verbinding met de CV-ruimte. De vloer is betegeld.
 • Berging, afmetingen circa 6,8 x 2,1 m. Tevens biedt de berging toegang naar de naastgelegen kruipruimte.
 • Berging, afmetingen circa 3,7 x 6,6 m. Deze berging is alleen toegankelijk via de tuin.


Begane grond, oppervlakte circa 190 m2

 • Riante hal, afmetingen circa 2,3 x 4 m. Hier bevindt zich de garderobe en de meterkast. De hal biedt toegang naar het woongedeelte. De vloer is betegeld en de wanden zijn gestukadoord. 
 • Toiletruimte, afmetingen circa 1 x 1,4 m. Een staand toilet en fontein. De wanden en de vloer zijn volledig betegeld. De kozijnen zijn van hout met isolerende beglazing.
 • Woon- en eetkamer, afmetingen circa 10,1 x 4,1 m met grote raampartijen en een open haard. Vloer is belegd met tegels van natuursteen en het plafond is voorzien van schroten met inbouwspots. In het plafond bevindt zich ook een lichtkoepel. De woon- en eetkamer biedt toegang naar de keuken, de slaapkamer, een studeerkamer, de badkamer en de berging.
 • Living, afmetingen circa 6,8 x 4,1 m met grote schuifpui die toegang biedt naar het terras.
 • Keuken, afmetingen circa 2,5 x 4,5 m. De dichte keuken is in 1999 vernieuwd en heeft een hoekopstelling. Deze is uitgerust met een vrijstaand 5-pits gasfornuis/oven combinatie, afzuigkap. De vloer is betegeld. 
 • Slaapkamer, afmetingen circa 4 x 4,5 m. Deze kamer heeft een inbouwkast. De vloer is voorzien van laminaat. De wanden zijn gestukadoord. 
 • Studeerkamer, afmetingen circa 2,9 x 3,2 m. De vloer is voorzien van vloerbedekking en de wanden zijn deels voorzien van schroten en deels gestukadoord.   
 • Badkamer, afmetingen circa 2,9 x 3,4 m. De badkamer bevat een bubbelbad, een toilet, douche en een tweepersoons wastafelmeubel. De wanden en de vloer zijn volledig betegeld. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie.  
 • Berging, afmetingen circa 3,8 x 7,6 m. Deze berging is van hout en biedt toegang naar de carport.
 • Carport, afmetingen circa 4 x 5 m.
meer