Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Felix Ruttenlaan 18, Sittard Verkocht

verkocht

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1988
energielabelC
woonoppervlakte115 m2
perceeloppervlakte200 m2
inhoud380 m3
aanvaardingIn overleg

omschrijving

De hoekwoning op de Felix Ruttenlaan is gebouwd in 1988. Het pand is gelegen in de Sittardse villawijk ‘De Kollenberg’. Het kavel is gelegen op steenworp afstand van het aangrenzende groengebied en het historisch stadscentrum. Het pand verkeert in goede staat en is instapklaar. De tuin is ruim, bevat een achterom, overdekt terras en is georiënteerd op het zuiden. Dit, in combinatie met de grote raampartijen in de woonkamer, maakt de woning tot een zeer prettige leefruimte.
 
De woning is traditioneel gebouwd met gevels van metselwerk en bevat een zadeldak belegd met betonnen dakpannen. De kozijnen zijn van hout en deels voorzien van geïsoleerde beglazing.  Het schilderwerk van de kozijnen verkeert in goede staat. De woning heeft 3 bouwlagen, de begane grond, eerste verdieping en de zolder.
 
De begane grond is toegankelijk via de entree en achterliggende hal. In de hal bevindt zich de meterkast, toiletruimte, garderobe, trap naar de eerste verdieping en de toegang naar de woonkamer. De vloer van de hal is belegd met een laminaatvloer en de wanden zijn gestukadoord. Het moderne toilet is in zijn geheel betegeld en heeft een hangend toilet en fontein. Vanuit de hal is de ruime woon- en eetkamer toegankelijk. De woonkamer is belegd met een laminaatvloer, de wanden en het plafond zijn voorzien van spuitwerk. De woonkamer, eetkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar. Door de grote raampartij met deur aan de achtergevel bevat deze leefruimte veel daglicht. De keuken is voorzien van gaskookplaat, combioven, afzuigkap en vaatwasser. Via de woonkamer is de toegang naar het overdekte terras en de tuin.
 
De verdieping is bereikbaar via de trap in de hal. De overloop op de eerste verdieping biedt toegang naar 3 slaapkamers, de badkamer en vaste trap naar de zolder. De vloeren op de verdieping zijn voorzien van linoleum en de wanden van behang. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een toilet en een wastafel. Tevens bevat de badkamer de opstelplaats voor de wasmachine.
 
De bovenste verdieping wordt momenteel gebruikt als berging. Echter, deze ruimte is geschikt als slaapkamer. Ook biedt deze ruimte de opstelplaats voor de CV-ketel. Deze is in eigendom en van het jaar 2003.
 
Bijzonderheden:
Prettige ligging op steenworpafstand van stadscentrum
Woonoppervlakte totaal circa 115 m2
Prettige leefomgeving met veel daglicht
Beschikt over berging en overdekt terras
 

Indeling 

Begane grond, oppervlakte circa 47 m2.

 • Hal met garderobe en meterkast, oppervlakte circa 4,2 m2. De hal biedt toegang naar de woon- en eetkamer en naar de eerste verdieping. 
 • Toiletruimte, afmetingen circa 1,1 x 1 m2. Toiletruimte met hangend toilet en fontein. De vloer en de wanden zijn volledig betegeld.
 • Woonkamer, afmetingen circa 3,8 x 5,7 m2. De woonkamer biedt toegang naar het overdekt terras en de tuin.
 • Eetkamer met bergkast, afmetingen circa 1,9 x 4,5 m2.
 • Open keuken, afmetingen circa 2,4 x 2,9 m2. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, combioven, afzuigkap en vaatwasser.

De gehele begane grondvloer, met uitzondering van de toiletruimte, is belegd met laminaat.


Eerste verdieping, oppervlakte circa 47 m2.

 • Hal, afmetingen circa. De hal biedt toegang naar de 3 slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trap toegang naar de tweede verdieping.
 • Hoofdslaapkamer, afmetingen circa 4,8 x 3 m2.
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3,4 x 2,6 m2.
 • Slaapkamer, afmetingen circa 3,8 x 2,5 m2.
 • Badkamer, afmetingen circa 2,1 x 3 m2. Badkamer is voorzien van ligbad met douche, een 2e hangend toilet en wastafel. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine. De vloer en de wanden zijn volledig betegeld.

De gehele verdiepingsvloer, met uitzondering van de badkamer, is belegd met linoleum.  


Tweede verdieping, oppervlakte circa 23 m2 (1.50 m-lijn).

 • Royale ruimte die als 4e slaapkamer kan worden gebruikt, afmetingen circa 5,7 x 4 m2. Momenteel bergruimte en hier is tevens opstelplaats CV-ketel.
meer