Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bezig met laden van de foto`s.

Engelenkampstraat 17, Sittard Verkocht

verkocht

eigenschappen

Sittard, Sittard-Geleen, Limburg
bouwjaar1933
woonoppervlakte147 m2
perceeloppervlakte231 m2
inhoud550 m3
locatieSittard, centrum
aanvaardingIn overleg

omschrijving

“Studentenwoning aan rand historisch centrum Sittard “

 

Algemene informatie

Deze studentenwoning is gelegen aan de Engelenkampstraat 17 in Sittard. De tussenwoning met ruime tuin bevindt zich op loopafstand van het monumentale stadspark en historisch stadscentrum van Sittard. Daarnaast beschikt de directe woonomgeving over o.a. winkels, supermarkten, het treinstation, een medisch centrum en diverse horeca en sportfaciliteiten. Tevens zijn de belangrijkste uitvalswegen goed bereikbaar. De woning is gelegen op een perceel van 231 m2 en zeer geschikt als belegging met studentenhuisvesting en kamerverhuur.

 

Bouw

De woning, met bouwjaar 1933, is traditioneel gebouwd. De gevels zijn opgetrokken uit ongeïsoleerde spouwmuren van metselwerk. Het dak is belegd met pannen en uitgevoerd met een dakkapel aan de voor- en achterzijde. De houten kozijnen zijn uitgevoerd deels voorzien van isolerende beglazing. De vloeren zijn van beton, met uitzondering van de houten verdiepingsvloer op de tweede verdieping. Deze studentenwoning bestaat uit vier bouwlagen: de kelder, de begane grond, de eerste- en tweede verdieping.

 

Kelder

De studentenwoning aan de Engenkampstraat is uitgevoerd met een kelder, welke in gebruik is als berging. Deze kelder is toegankelijk via de keuken op de begane grond.

 

Begane grond

De begane grond bevat de entree met hal, trappenhuis en het toilet. Via de centrale hal is er toegang naar de naar twee studentenkamers, de keuken, badkamer en berging. Deze berging beschikt over de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Via deze berging is tevens de achtertuin toegankelijk. De begane grond bevat twee studentenkamers, welke beide verhuurd zijn.

 

Eerste verdieping

De eerste verdieping is bereikbaar via de open trap in de centrale hal. Deze verdieping bevat een ruime overloop welke toegang geeft aan twee studentenkamers, de keuken en de badkamer. Via de keuken is het dakterras bereikbaar. Een van deze twee kamers is momenteel verhuurd.

 

Tweede verdieping

De tweede verdieping bevat de vijfde studentenkamer, welke beschikt over twee woonvertrekken. De aangrenzende gezamenlijke bergruimte is niet afgewerkt en bevat de opstelplaats van de cv-ketel. De vijfde studentenkamer is momenteel verhuurd.

 

Perceel

De woning aan de Engelenkampstraat 17 is gebouwd op een perceel van 231m2. Het pand beschikt niet over een voortuin en is direct aan het trottoir gelegen. De achtertuin is via de achterste studentenkamer en de berging bereikbaar. De tuin is georiënteerd op het noordoosten en bevat een terras en ruim gazon. De achtertuin beschikt niet over een achterom.

 

Beleggingspand

Het pand aan de Engelenkampstraat 17 te Sittard is momenteel in gebruik als studentenwoning. Het pand beschikt over vijf verhuurbare kamers, waarvan er drie verhuurd zijn is de huidige toestand. Heeft u vragen over de mogelijkheden van deze woning? Neem dan contact met ons op via 046-20 77 144 of info@ylomakelaardij.nl

 

 

Bijzonderheden

-       Op loopafstand van stadspark en stadcentrum Sittard

-       Geschikt als belegging met vijf studentenkamers

-       Ruim perceel op gunstige locatie

meer