Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Lees de mooie verhalen van onze klanten

Ons team gaat elke dag weer tot het uiterste om kwaliteit te leveren en dat waarderen onze klanten. We zijn enorm trots op onze resultaten en worden elke keer weer blij als we de mooie reacties mogen lezen over onze dienstverlening. Leest u met ons mee?

 - Google Review - 

"Het team van YLO is heel fijn om aan je zijde te hebben als je een huis gaat verkopen of kopen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in je wensen en geven gedegen advies over de mogelijkheden."

 

Dennis Weijers
- Sittard -

 - Facebook Review - 

"Super mooi nieuw huis dankzij de verbouwing van ons oude huis....geweldige begeleiding en ontwerp!!"

 

Ankie Durlinger
- Sittard -

 - Review via website - 

"De expertise op meerdere gebieden en de persoonlijke, enthousiaste en zorgvuldige begeleiding zijn een perfecte combinatie!"

 

Familie Stassen
- Sittard -

 - Google Review - 

"Heel fijne makelaar. Super vakmanschap. Alleen maar lof voor dit bedrijf. Zou hun gelijk weer in de arm nemen bij verkoop woning."

 

Ben Kelleners
- Sittard -

 - Google Review - 

"Goed advies, betrouwbare afspraken, veel bezichtigingen, goede afhandeling. Aanrader!"

 

Petra Roozen-Dorr
- Sittard -

 - Facebook Review - 

"Droomhuis aan de haak geslagen dankzij Yvonne!"

 

Bobby Steur
- Sittard -

 - Review via website - 

"Betrouwbare makelaardij met een goed advies en een zeer goede begeleiding bij koop en verkoop. Een woord is een woord."

 

Ton Roozen
- Sittard -

 - Review via website - 

"De gevoerde gesprekken vanaf het eerste contact tot de oplevering van de verkochte woning zijn als zeer positief ervaren voeg daarbij de snelheid van de verkoop van de woning, dan kun als verkoper alleen maar zeer tevreden zijn met deze makelaar."

 

B.Nijpels
- Sittard -

 - Facebook Review - 

"Fijne service en kennis van zaken!"

 

Robert Gijsen
- Sittard -

 

 


Gratis verkoopadvies?

Er komt veel kijken bij het verkopen van een huis. Als full-service makelaar nemen wij al het werk voor u uit handen, van waardebepaling tot notariële overdracht. Uw woning verkopen doen we op een heel persoonlijke, enthousiaste en prettige manier. Daarom werken vele andere graag met ons samen!

 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Vrijblijvend advies bij u thuis

 

 

 

gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Uw woning verkopen? Of bent u misschien gewoon benieuwd naar de waarde van uw woning? Plan dan snel gratis en vrijblijvend een waardebepaling. Na een persoonlijk gesprek met onze experts weet u precies waar u aan toe bent.

Direct aanvragen

U zit nergens aan vast

E-book: Dé Ultieme Verkoopgids

Hoe verkoop ik mijn huis? Waar moet ik op letten? Hoe werkt het? Download ons gratis e-book (PDF) en leer alles wat u moet weten over de verkoop van uw woning.

Download gratis (PDF)

Ontvang de beste tips

Checklist: Woning bezichtigen

Waar moet u op letten bij het bezichtigen van een woning? Hoe belangrijk zijn zaken zoals onderhoud, de omgeving en de leeftijd van een woning? Gebruik onze checklist bij de aankoop van een woning. Dan bent u verzekerd van een goede voorbereiding!

Download gratis (PDF)

+50 checks die u niet moet vergeten