Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
Hoeveel is mijn huis waard?

Wat is mijn huis waard?

Heeft u verkoopplannen? Dan wilt u vast antwoord op de vraag: Wat is mijn woning waard? Plan dan snel een vrijblijvend verkoopadviesgesprek, inclusief gratis huis waardebepaling bij u thuis. Al +10 jaar helpen wij inwoners van Sittard-Geleen en omstreken met het succesvol verkopen van hun woning!

Gratis waardebepaling

Of plan een vrijblijvend adviesgesprek


 

Wat is mijn huis waard?

Heeft u zich wel eens afgevraagd: wat is mijn woning waard? Of hoeveel is mijn huis waard? In de praktijk blijkt dat veel Nederlanders geen reële inschatting maken van de waarde van hun huis, ook inwoners van regio Sittard-Geleen.

Sommige mensen overschatten de waarde van hun woning, terwijl anderen de mogelijke vraagprijs onderschatten en hierdoor een winstgevende verkoop mislopen. Gelukkig kunt u dit voorkomen door bij ons een gratis woning waardebepaling aan te vragen. Persoonlijk advies bij u thuis, door de ervaren verkoopmakelaars van YLO Makelaardij Sittard-Geleen. Dan weet u waar u aan toe bent!

 

Gratis waardebepaling

Of plan een vrijblijvend adviesgesprek

 

 

✅ Elk huis wordt verkocht!

✅ Ruim 10 jaar kennis en ervaring

✅ All-in service voor een scherpe prijs

✅ Eerste adviesgesprek altijd gratis

✅ Voor Sittard-Geleen en omstreken

 

 


 

Hoeveel is mijn huis waard?

Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Of bent u om een andere reden benieuwd naar de waarde van uw woning in deze 'overhitte' woningmarkt? Dan wilt u antwoord op de vraag: Wat is mijn huis waard? Of wat is mijn woning waard? YLO Makelaardij Sittard-Geleen en omstreken helpt u graag bij een vrijblijvende huis waardebepaling.

Voor een woning waardebepaling komen we graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Online zijn er wel rekentools te vinden, maar die geven u echt geen reëel beeld van de woning waarde. Die kunnen immers niet zien in welke staat uw woning is, of er misschien wel is aangebouwd of dat u andere investeringen hebt gedaan waardoor uw woning extra in waarde is gestegen. Voor het beste advies plant u gewoon een vrijblijvend waardebepaling gesprek met onze makelaars!

 

Gratis waardebepaling

Of plan een vrijblijvend adviesgesprek

 

 


 

Beoordeeld met een 9,6 op Google!

Lees de verhalen van onze klanten in Sittard-Geleen en omgeving

 

 - Google Review - 

"Goed advies, betrouwbare afspraken, veel bezichtigingen, goede afhandeling. Aanrader!"

 

Petra

 - Google Review - 

"Heel fijne makelaar. Super vakmanschap. Alleen maar lof voor dit bedrijf. Zou hun gelijk weer in de arm nemen bij verkoop woning."

 

Ben

 - Facebook Review - 

"Droomhuis aan de haak geslagen dankzij Yvonne!"

 

Bobby

 - Review via website - 

"De expertise op meerdere gebieden en de persoonlijke, enthousiaste en zorgvuldige begeleiding zijn een perfecte combinatie!"

 

Familie Stassen

 

 

Wat kost een waardebepaling van een woning?

Hoeveel is mijn huis waard? Wat is mijn huis waard? Om uw huis goed op waarde te schatten, gaan wij grondig te werk. Voor aanvang van ons persoonlijk adviesgesprek bij u thuis, doen wij ons huiswerk. Denk aan kadastraal onderzoek, bekijken van bestemmingsplannen en onderzoek naar vergelijkbare woningen bij u in de buurt.

Tijdens de gratis huis waardebepaling doorlopen we samen uw huis. Onze makelaars bekijken onder andere de algemene- en bouwkundige eigenschappen. Samen met de resultaten uit ons vooronderzoek kunnen we dan een reële en eerlijke verkoopprijs inschatten.

En het mooie? De kosten van de huis waardebepaling nemen wij voor onze rekening!

 

Gratis waardebepaling

Of plan een vrijblijvend adviesgesprek

 


 

Hoeveel is mijn huis waard? Geen eenvoudig antwoord!

Wat is mijn huis waard? Is de vraag die u bezighoudt. Wij vinden het belangrijk om u van het beste advies te voorzien. Daarom zult u zien dat onze makelaars goed voorbereid bij u aan tafel zitten.

 

Wat is de waarde van mijn huis? Wat kan ik kopen?

Tijdens ons gratis huis waardebepaling gesprek krijgt u niet alleen antwoord op de vraag: wat is mijn huis waard? U krijgt ook meteen een indicatie van wat uw bestedingsruimte is, omdat u waarschijnlijk ook aan het oriënteren bent om een andere woning te kopen.

 

Gratis waardebepaling is een schatting, geen taxatie

Goed om te weten: de uitkomst van onze vrijblijvende waardebepaling bij u thuis is geen taxatie. Voor het veranderen van uw hypotheek of het verkopen van uw huis heeft u nog steeds een officiële taxatie nodig. Ook daar kunnen we u natuurlijk mee helpen!

 

Hoe kan ik een huis waardebepaling regelen?

De meest eenvoudige manier om een waarde van een woning te bepalen, is het inschakelen van een makelaar. YLO Makelaardij helpt u graag! Onze ervaren makelaars komen graag lang voor een gratis verkoopadviesgesprek, inclusief gratis woning waardebepaling.

 


 

Vrijblijvend verkoopadvies
inclusief gratis waardebepaling

Nodig onze experts uit voor een gratis adviesgesprek bij u thuis, dan krijgt u helder antwoord op vragen zoals: Wat is mijn huis waard? Hoeveel is mijn huis waard? Wat is mijn woning waard? Hoeveel is mijn woning waard?

 

Direct aanvragen

Of bel: 046 207 7144