Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Huis verkopen in Susteren via YLO Makelaardij

Uw huis verkopen in Susteren voor de beste en eerlijke prijs én op een manier die bij u past. Woning verkopen in Susteren, dat is precies waar YLO Makelaardij Susteren u bij kan helpen! Al meer dan 10 jaar helpen wij inwoners van Susteren en omstreken met succesvol eigen huis verkopen. Onze verkoopmakelaars hebben alle kennis en ervaring in huis om u deskundig te begeleiden bij elke stap, op de meest persoonlijke manier. Daarom werken klanten zo graag met ons samen!

Eigen woning verkopen in Susteren? Dan wilt u natuurlijk weten wat de belangrijkste succesfactoren zijn? Verkopen eigen huis in Susteren, hoe doet u dat nu goed? Bij YLO Makelaardij weten we precies waar we op moeten letten. Uw eigen huis verkopen in Susteren is per slot van rekening ons vak. Wij weten wel waar kopers warm voor lopen, kennen de regio als geen ander en hebben een unieke werkwijze ontwikkeld om uw huis perfect in de markt zetten!

 

Gratis verkoopadvies

Of plan een gratis waardebepaling

 

 

✅ Elk huis wordt verkocht!

✅ Ruim 10 jaar kennis en ervaring

✅ All-in service voor een scherpe prijs

✅ Eerste adviesgesprek altijd gratis

✅ Voor Sittard-Geleen en omstreken

 

 


 

Ik wil mijn eigen woning verkopen in Susteren, en nu?

Ik wil van mijn huis af of mijn huis verkopen in Susteren, hoe werkt dat? Deze vraag krijgen onze verkoopmakelaars geregeld gesteld. Een woning verkopen in Susteren doet u niet elke dag. U wilt dan ook kunnen vertrouwen op deskundig advies van een makelaar die snapt wat u wilt. Iemand die u volledig ontzorgt bij het verkopen van uw woning en helpt bij het maken van de juiste beslissingen. Iemand die open en eerlijk communiceert, persoonlijk. Daarom kiezen vele andere in Susteren en omstreken voor YLO Makelaardij.

Ik wil mijn eigen huis verkopen in Susteren start bij ons met een gratis en vrijblijvend verkoopadvies gesprek bij u thuis! We praten u graag helemaal bij over de do’s en don’ts bij woning verkoop in Susteren. U krijgt antwoord op vragen zoals: Wat is de waarde van uw woning en een slimme verkoopstrategie? Welke mogelijkheden, valkuilen en risico’s zijn er? Een goede voorbereiding is namelijk cruciaal voor succesvol huis verkopen in Susteren.

 

Gratis verkoop adviesgesprek

Of plan een gratis waardebepaling 

 

 


 

Beoordeeld met een 9,6 op Google!

Lees de verhalen van onze klanten in Susteren en omgeving

 

 - Google Review - 

"Goed advies, betrouwbare afspraken, veel bezichtigingen, goede afhandeling. Aanrader!"

 

Petra

 - Google Review - 

"Heel fijne makelaar. Super vakmanschap. Alleen maar lof voor dit bedrijf. Zou hun gelijk weer in de arm nemen bij verkoop woning."

 

Ben

 - Facebook Review - 

"Droomhuis aan de haak geslagen dankzij Yvonne!"

 

Bobby

 - Review via website - 

"De expertise op meerdere gebieden en de persoonlijke, enthousiaste en zorgvuldige begeleiding zijn een perfecte combinatie!"

 

Familie Stassen

 

 

Unieke verkoopgarantie bij huis verkopen in Susteren

Wij houden van transparantie en duidelijke afspraken. Wij werken op basis van No cure, No pay. Zolang uw woning in Susteren niet is verkocht betaalt u geen courtage. Ook brengen wij bij voortijdige beëindiging van de opdracht geen kosten in rekening. Bij de start van de verkoop brengen wij u alleen de opstartkosten in rekening.

Wij zijn zeer resultaatgericht en overtuigd van ons kunnen. Daarom durven wij met u de afspraak te maken dat u op ieder gewenst moment geheel kosteloos onze samenwerking kunt beëindigen. Wordt uw woning in Susteren niet verkocht, dan zijn de opstartkosten de enige kosten die betaald zijn. U loopt op deze manier geen enkel risico en u weet zeker dat wij ons best voor u doen en blijven doen.

 

Gratis verkoop adviesgesprek

Of plan een gratis waardebepaling 

 Huis verkopen in Susteren voor een eerlijke prijs

Uw eigen huis verkopen in Susteren vraagt om een deskundige aanpak. Na het opnemen van uw woning tijdens ons eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek bepalen onze makelaars de waarde van uw woning. Wij streven bij woning verkopen naar een eerlijke en maximaal marktconforme vraagprijs. Daarmee bedoelen we een goede prijs waarmee u tevreden gaat zijn!

U hoort misschien wel eens van biedingen die de prijs kunnen opdrijven bij huis verkopen in Susteren. Dat lijkt heel mooi, maar in de praktijk leidt dat vaker tot financieringsproblemen en stress, dan tot verkoop. Een bank geeft u namelijk geld naar waarde van de woning, niet naar hoeveel u er bereid bent om voor te geven. Dat verschil moet de koper dan uit eigen zak betalen. Daar loopt een woning verkopen dan vaak op stuk!

 

Woning verkopen in Susteren stappenplan

Er komt veel bij kijken bij een huis verkopen in Susteren. Misschien denkt u wel dat het mee zal vallen. Wat foto’s maken, een tekstje erbij en op social media zetten, zelf een rondleiding geven. Makkelijk toch? Ja, dat is makkelijk, maar u vergeet dan toch wel een aantal belangrijke zaken.

 

 • Wat nou als u uw huis voor veel te weinig geld verkoopt?
 • Wat nou als er vlak na de verkoop van uw huis een probleem ontstaat?
 • Hoe presenteert u uw woning het beste?
 • Hoe bereikt u het grote publiek, ( dus hogere verkoopprijs!), want met alleen een foto op social media bent u er niet.
 • Weet u waar u allemaal verantwoordelijk voor bent bij de verkoop?
 • Weet u wat u allemaal moet vermelden in het verkoopbrochure of koopovereenkomst?

 

Dit zijn nog maar een paar puntjes van een lange lijst waar u rekening mee moet houden bij uw eigen woning verkopen in Susteren.

Meestal is een huis verkopen een nieuwe en leuke stap in uw leven en kan er gewoon een feestje van gemaakt worden. Dan wilt u helemaal niet bezig zijn met deze randzaken. In alle gevallen wilt u ontzorgd worden en dat is dan ook wat YLO Makelaardij voor u doet. En dat waarderen onze klanten (lees de reviews)!

Maar hoe gaat een huis verkopen in Susteren dat in zijn werk? Welke stappen gaan we samen ondernemen? Met onderstaande stappenplan hebben we al vele inwoners in Susteren en omstreken mogen helpen bij hun eigen woning verkopen. 

 

 1. Plan een gratis waardebepaling

 2. Vrijblijvende, persoonlijk adviesgesprek bij u thuis

 3. Inplannen fotografie en/of videoshoot

 4. Oplevering professionele verkoopbrochure

 5. Plaatsing op websites en social media

 6. Bezichtigingen inplannen

 7. Onderhandelingen

 8. Accepteren van het beste bod

 9. Tekenen voorlopig koopcontract

 10. Bouwkundige keuring (optioneel)

 11. Energielabel (bij ons gratis inbegrepen)

 12. Oplevering van de woning

 13. Naar de notaris

 14. Champagne ontkurken

 

Huis kopen en verkopen in Susteren?

Welke stap zet u eerst? Een huis kopen en verkopen? Of eerst een huis verkopen en dan kopen? Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen:

 

Optie 1: Eigen huis verkopen en dan huis kopen

Gaat u eerst uw eigen woning verkopen in Susteren en dan pas een nieuw huis kopen? Dan voorkomt u dubbele lasten. Daarnaast weet u pas precies wat uw budget en financieringsopties zijn om een andere woning te kopen als u weet wat uw oude huis heeft opgebracht. Nadelen zijn er ook. Misschien willen de nieuwe bewoners van uw huis er graag snel intrekken. U moet dan snel op zoek naar een andere (tijdelijke) woning. Zeker in een overspannen woningmarkt kan dat een probleem zijn. Probeer daarom met de kopers voldoende tijd overeen te komen om een geschikte oplossing te vinden. Tijdelijk een huis huren kan natuurlijk een tussenoplossing zijn. Dat betekent Susterener niet 1, maar 2 keer verhuizen. Bovendien liggen huurhuizen evenmin voor het oprapen.

 

Optie 2: Woning kopen en dan eigen huis verkopen

Koopt u eerst een nieuw huis koopt voordat u uw ‘oude’ woning in Susteren verkoopt, dan heeft u in elk geval alle tijd voor zaken als schilderen, verbouwen, renoveren en verhuizen. Er hangt alleen een financieel nadeel aan: dubbele lasten! Houd deze volgorde Susterener alleen aan als u verwacht dat een huis verkopen in Susteren snel is te realiseren, óf als u genoeg financiële ruimte hebt om een tijdlang dubbele woonlasten te dragen. Bij de bank moet u vaak kunnen aantonen dat u gedurende 12 tot 24 maanden ook de maandlasten van uw nieuwe hypotheek kunt (blijven) betalen.


YLO Makelaardij is actief in Susteren en omstreken

Als verkoopmakelaar zijn we in staat een groot deel van regio Susteren te bedienen. Ook voor huis verkopen en woning verkopen in andere regio’s dan Susteren. Zo zijn we onder meer actief in:

 

Huis verkopen in Susteren? Start met gratis advies!

In een vrijblijvend verkoopadvies gesprek bij u thuis bespreken we uw wensen, leggen we het hele proces uit en geven we praktische tips over de verkoop van uw huis in Susteren. Doel is dat u goed voorbereid van start kunt met de verkoop. Dit is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

 

Direct aanvragen

Of bel: 046 207 7144